1.043.039

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Általunk keresett, beszámítható könyvek

Önnek lehetősége van feleslegessé vált könyveivel, pénz nélkül kifizetni aktuális megrendelését a beszámítási listában szereplő könyvek átadásával. Beszámítási igényét személyes átvételkor bármelyik ingyenes átadópontunkon jelezheti. Amennyiben postai úton küldi be cserekönyveit (pl. Pick Pack Pontos átvétel vagy házhozszállítás esetén), kérjük, e-mailben jelezze igényét a megrendelést követően az info@antikvarium.hu címen.

 1. Amennyiben átadópartnernél adja le könyveit (Kizárólag ingyenes átadóponton történő megrendelés átvételekor): Beszámításra szánt példányait valamennyi átadópontunkon (átadópontok listája) leadhatja megrendelt csomagja átvételekor.
 2. Amennyiben postai úton juttatja el könyveit (Házhozszállítást, Pick Pack Pontot, vagy akár ingyenes átadóponton történő átvételt állított be): Kérjük, e-mailben jelezze a megrendelést követően az info@antikvarium.hu címen, hogy élne a „Fizessen könyvvel” szolgáltatással! A weboldalon, a „Fizessen könyvvel” beszámítási listánkban található könyveket és az itt letölthető űrlapot postai úton juttassa el az Antikvárium.hu Kft. 6724 Szeged, Vásárhelyi Pál utca 3-5. címre. Postázáskor mindenképp tüntesse fel a regisztrációjában használt azonosítóját! Postai úton beküldött könyveknél a beérkezést követő 2 munkanapon belül e-mailben értesítjük a beszámítható értékről. Tájékoztatjuk, hogy utánvéttel feladott küldeményeket nem áll módunkban átvenni!

A meghirdetett lista az aktuális napra vonatkozó ajánlatot mutatja, és minden nap 24:00-kor frissül, így javasolt a beszámítás lehetőségét és értékét a beszállítás/beküldés napján ellenőrizni. A könyvek átvételekor az aznap aktuális ár a mérvadó. Kérjük, győződjön meg a listában talált és a beszámításra kínált kiadvány azonosságáról, az ajánlat más kiadású példányra nem vonatkozik. A beszámítási ár a jó állapotú, legfeljebb csak apróbb hibát és sérülést tartalmazó könyvekre vonatkozik. Azonban lehetőség van nagyobb hibával rendelkező könyvek beszámítására is értékcsökkent összegen. Könyvtári könyvet csökkentett áron van lehetőségünk beszámítani. Ha a sérülések, bejegyzések bizonyos mértéket meghaladnak, a könyvek átvétele már nem lehetséges. A dedikáció, ex libris, tulajdonosi- és ajándékozási bejegyzés nem akadálya a könyvbeszámításnak. Amennyiben adott kiadványból több mint 2 példányt kínál fel, kérjük, látogatása előtt egyeztessen a 061 215 7972 telefonszámon, és győződjön meg a beszámítás lehetőségéről.

Teljes vásárlás is fizethető könyvvel, azonban felhívjuk figyelmét, hogy többlet különbözet esetén készpénzt visszaadni nem áll módunkban. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bizonyos esetekben a beszámítást indoklás nélkül visszautasítsuk.

A „Fizessen könyvvel!” szolgáltatás pontos menete:

Ingyenes átadópontokon történő átvétel esetén:

 1. Tájékozódjon szolgáltatásunk részleteiről, s válogassa ki feleslegessé vált köteteit beszámítási listánk segítségével!
 2. Rendelje meg a vásárolni kívánt könyveit a webáruházban!
 3. A beszámítás napján ellenőrizze, könyvei szerepelnek-e a beszámítási listában!
 4. A csomagátvételhez hozza el a beszámításra kiválasztott könyveit, egy darab fényképes igazolványát és lakcímkártyáját!
 5. A hozott könyveket partnereink átveszik, az Ön megrendelését átadják.
 6. A csomag átvételekor Önnek csak az esetleges értékkülönbözetet kell fizetnie.

Postai úton történő beküldés esetén:

 1. Tájékozódjon szolgáltatásunk részleteiről, s válogassa ki feleslegessé vált köteteit beszámítási listánk segítségével!
 2. Rendelje meg a vásárolni kívánt könyveit a webáruházban!
 3. Küldjön e-mailt az ügyfélszolgálatnak az info@antikvarium.hu-ra, ahol jelzi, hogy könyvvel szeretne fizetni!
 4. A postázás napján ellenőrizze, könyvei szerepelnek-e a beszámítási listában!
 5. Nyomtassa-, és töltse ki mindhárom példányát az alábbi nyomtatvány vastagon keretezett részeinek: űrlap letöltése (bejelentkezés szükséges)!
 6. Könyveit és az űrlapot regisztrált küldeményként juttassa el címünkre*!
 7. Várja meg munkatársaink visszajelzését a kötetek beszámítási értékéről!
 8. A csomag átvételekor Önnek csak az esetleges értékkülönbözetet kell fizetnie.
*A regisztrálatlan küldemények beérkezéséért nem tudunk felelősséget vállalni! Címünk: Antikvárium.hu Kft. 6724 Szeged, Vásárhelyi Pál utca 3-5.

Űrlap (vételi jegy) letöltése

Keresés
Cím / Sorozat:

Szerző:

ISBN:


Témakörök