1.055.339

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

101 friss saláta

Kipróbált és bevált receptek

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 215 oldal
Sorozatcím: GoodFood Magazine
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 14 cm
ISBN: 963-369-713-1
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Miért kellene a salátáknak unalmasnak lenniük? Manapság annyiféle salátából és zöld fűszerből válogathatunk, hogy szinte kifogyhatatlan a kombinálásuknak és az ízesítésüknek a lehetősége, s akár mindennap új változatot készíthetünk. Az ötletek tárházát gazdagítja a 101 friss saláta című szakácskönyv is, amely különböző, évszakokhoz illő salátákat ajánl. A recepteket Nagy-Britannia legnépszerűbb gasztronómiai magazinjának, a BBC Good Food Magazine-nak a munkatársai nemcsak kitalálták, hanem egytől egyig el is készítették, így biztosak lehetünk a sikerben. A nyári kuszkuszsalátától a mézes öntettel készülő csirkesalátán át a meleg, kapros pisztrángsalátáig és a mentás zöldbabsalátáig nagyon sok izgalmas receptet találunk, amelyeket érdekes alapanyagok és ötletgazdag ízpárosítások jellemeznek. Akár bonyolult főételt, akár különleges körítést szeretnénk készíteni, rá fogunk bukkanni a kedvünkre valóra a következő fejezetekben:
- Előételek és könnyű ebédek
- Hétközi vacsorák
-... Tovább

Fülszöveg

Miért kellene a salátáknak unalmasnak lenniük? Manapság annyiféle salátából és zöld fűszerből válogathatunk, hogy szinte kifogyhatatlan a kombinálásuknak és az ízesítésüknek a lehetősége, s akár mindennap új változatot készíthetünk. Az ötletek tárházát gazdagítja a 101 friss saláta című szakácskönyv is, amely különböző, évszakokhoz illő salátákat ajánl. A recepteket Nagy-Britannia legnépszerűbb gasztronómiai magazinjának, a BBC Good Food Magazine-nak a munkatársai nemcsak kitalálták, hanem egytől egyig el is készítették, így biztosak lehetünk a sikerben. A nyári kuszkuszsalátától a mézes öntettel készülő csirkesalátán át a meleg, kapros pisztrángsalátáig és a mentás zöldbabsalátáig nagyon sok izgalmas receptet találunk, amelyeket érdekes alapanyagok és ötletgazdag ízpárosítások jellemeznek. Akár bonyolult főételt, akár különleges körítést szeretnénk készíteni, rá fogunk bukkanni a kedvünkre valóra a következő fejezetekben:
- Előételek és könnyű ebédek
- Hétközi vacsorák
- Salátatálak
- Vegetáriánusoknak is
- Köretsaláták
- Gyümölcssaláták
Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteket úgy válogatták össze, hogy még azoknak se kelljen lemondaniuk a saját készítésű, finom, friss, házias ételekről, akiknek igazán szűkre szabott a szabadidejük. A lépésről lépésre haladó utasítások megkönnyítik még a kezdők dolgát is, míg a szemléltetésről a teljes oldalas, színes ételfotók gondoskodnak. A receptek végén hasznos tájékoztató található az egyes ételek tápanyagtartalmáról. Vissza

Tartalom

Előszó6
Előételek és könnyű ebédek10
Hétközi vacsorák50
Salátatálak88
Vegetáriánus ételek118
Köretsaláták150
Gyümölcssaláták190
Tárgymutató212
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
101 friss saláta 101 friss saláta
Állapot:
4.160 ,-Ft
21 pont kapható
Kosárba