1.054.131

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

33 halétel lépésről lépésre

Szerkesztő

Kiadó: Totem Plusz Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: 33 recept lépésről lépésre
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-590-465-5
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvét a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad kérdés, melyiket válasszuk.

Tartalom

Rózsaborsos vajhalsteak fehérboros mángolddal 4
Póréhagymás vajhalnyársak hordóburgonyával, citrommártással 6
Zöldséges tintahalragu kuszkusszal 8
Spárgás afrikai harcsatekercsek paprikás rizzsel 10
Tésztában sült gombás busafilé 12
Paprikás tonhallal töltött sült gombafejek 14
Sülthal-pástétommal töltött paprika 16
Tüzes zöldséges harcsaleves 18
Spárgás lazacleves friss citrommal 20
Savanyú káposztás halleves 22
Sült pontyszelet zöldhagymás lecsóval 24
Roston sült keszeg vele sült zöldségekkel 25
Zöldséges ráksaláta friss kaporral 26
Paradicsomos tintahalsaláta 28
Vörös lencsés afrikai harcsasaláta 30
Ropogós zöldsaláta pirított fogasérmékkel 32
Hagymás halfasírt, vajon párolt mángolddal 34
Mandulával sült pisztrángfilé vajas karottával 36
Zöldfűszeres halkrémmel töltött uborka 37
Egészben sült ropogós keszeg, paradicsomos burgonyapürével 38
Gőzölt lazacsteak parajfelfújttal, boros mártással 40
Vajon sült fogasfilé, párolt cukorborsóval 42
Fehérboros pangasiusragu kölessel 43
Posírozott pisztrángtekercs, zöldséges tönkölymetélttel 44
Narancsos fogasfilé vadrizses párolt rizzsel 46
Grillezett afrikai harcsaszeletek sárgarépa- és zöldborsópürével 48
Busa saltimbocca paradicsomos rizottóval 50
Sonkás afrikai harcsatekercsek nyárson, újhagymalekvárral 52
Tejszínes amurszelet zöldborsós rétessel 54
Afrikai harcsaragu gyémánt zöldségekkel, bulgurral 56
Füstölt lazacos szójababbal töltött spárgatök 58
Currys harcsasteak, feketebabpürével 60
Savanyú káposztával sült pontypatkó 62
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem