1.046.424

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Bhagavad-Gíta

Úgy, ahogy van

Szerző

Kiadó: The Bhaktivedanta Book Trust
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 816 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Szanszkrit  
Méret: 16 cm x 11 cm
ISBN: 978-91-7149-926-4
Megjegyzés: Harmadik kiadás. Színes fotókkal, reprodukciókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Ő Isteni Kegyelme A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupáda a Krsnától, a Bhagavad-gitá elbeszélőjétől eredő tanítványi láncolat tanítója volt, a bhakti-jógának - a misztikus odaadás útjának — személyes példájával is iránymutatást adó képviselője. Fordítása és szövegmagyarázata egy életen át tartó tudományos felkészülés eredménye, s a mű minden szavát az odaadó szolgálat gyakorlójaként megélt tapasztalatai hatják át.
A BHAGAVAD GÍTA
A Bhagavad-gita ősi szövege arra tanít bennünket, liogyan végezhetjük jógaként a napi munkánkat, s olyan tudást ad a kezünkbe, melynek köszönhetően a világ minden részletében megpillanthatjuk Istent.
„Amikor kételyek gyötörnek vagy csalódás ér, és már a remény halvány sugarát sem látom, a Bhagavad-gitához fordulok. Rálelek egy-egy versre, megnyugszom, és hamarosan mosolyra derül arcom a tengernyi bánat közepette. Akik a Gitá tanításain elmélkednek, szüntelenül megújuló örömöt és nap mint nap új felismeréseket meríthetnek e műből."
— Móhandász K. Gandhi
Fülszöveg Kép

A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada

A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem