1.054.268

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Felvidék konyhája

Szerkesztő
Lektor
Fotózta

Kiadó: Délmagyarország-Délvilág
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 136 oldal
Sorozatcím: A Délmagyarország és a Délvilág Szakácskönyve
Kötetszám: 8
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-88395-9-6
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Felvidék ízei különleges zamatokkal bírnak. Bár zömében magyarlakta területről gyűjtöttük össze a Vasárnap hetilap és Héger Rudolf mesterszakács segítségével őket, ezzel együtt óhatatlanul érezni... Tovább

Előszó

A Felvidék ízei különleges zamatokkal bírnak. Bár zömében magyarlakta területről gyűjtöttük össze a Vasárnap hetilap és Héger Rudolf mesterszakács segítségével őket, ezzel együtt óhatatlanul érezni rajtuk a szláv konyha igazán sokszínű, változatos hatását.
Az ízek és a receptek olyanok, mint a népdalok. Keverednek, elegyednek és belőlük azok maradnak fenn, amelyek az ezredik kipróbálásra is tökéletesek, finomak, és nem utolsósorban egyszerűen elkészíthetőek, vagyis dallamuk könnyen lekottázható és dalolható. Vissza

Tartalom

Előételek 4
Levesek 12
Húsételek 22
Torták, édességek 54
Sós sütemény 112
Egyéb finomságok 122
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem