1.047.631

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú)

Grafikus

Kiadó: Nova
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 70 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Pályi Jenő fekete-fehér rajzaival. Nyomtatta a Sárik-nyomda, Cegléd.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

A rút kis kacsa
A szántóföldek és a rétek szélén nagy, sötét erdőség húzódott el, melynek közepén több mélyvízű tavacska volt látható. És mellette ott állt egy ódon nemesi... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

A rút kis kacsa
A szántóföldek és a rétek szélén nagy, sötét erdőség húzódott el, melynek közepén több mélyvízű tavacska volt látható. És mellette ott állt egy ódon nemesi kúria, a hozzád való birtokkal.
Mély csatornák húzódtak végig rajta, a falától egészen le a vízig és a víz partján magasszárú, óriási levelű virág nőtt.
Egy kacsamama ült ott a tojásain, hogy kis kacsáit kiköltse, de már igen, igen únni kezdte a dolgot, mert a kis kacsák soká nem akartak kibújni a tojásból és mert nem igen akadt látogatója.
Végre egymásután felpattantak a kacsatojások.
- Pip! Pip! - csipogott a sok kis kacsa. Olyan sárga volt mind, mintha a tojások sárgája megelevenedett volna és csipogva kidugták fejecskéikét.
- Háp! háp! - Siessetek! - intette őket a kacsa-mama és a kicsinyek erre, sietve rázogatták pirinyó farkukat és apró fekete gyöngyszemükkel kíváncsian szemlélgették a nagy világot. Vissza

Tartalom

A rút kis kacsa 5
A repülő láda 13
A tűzszerszám 19
Borséhercegnő 29
A kis ólomkatona 30
A kanász 34
A fajankó 39
A leány, aki rálépett a kenyérre 44
A vad hattyúk 50
A kis vízi tündér 56
Kis Miklós, Nagy Miklós 64
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú) A rút kis kacsa és más tündérmesék (rossz állapotú)

A borító és a gerinc sérült, elvált a könyvtesttől. Az ívek elváltak egymástól, több lap foltos.

Állapot: Rossz
2.380 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba