1.055.339

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A takarmánykukorica üzemi szárítása és tárolása

Témadokumentáció

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Országos Mezőgazdasági Könyvtár és Dokumentációs Központ
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 47 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Készült 200 példányban. Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés 1
I. A kukoricatárolásról általában 3
II. A kukorica betakarítása, szárítás és tárolása, mint összefüggő feladat 8
III. A kukorica szárításának különböző módszerei
1. Száradás szabad levegőn 12
2. Szárítás hideglevegő aláfúvással 13
3. Szárítás meleglevegővel 15
4. Szakaszos szárítás hideg-meleg levegővel 23
IV. A kukoricaszárítás elméleti kérdései 23
V. A betakarított kukorica utókezelésének gyakorlata, különféle klimatikus viszonyok mellett 25
VI. A kukorica tárolása nagy nedvességtartalom mellett 32
VII. Szárított, vagy konzervált kukorica tápértéke 37
Irodalom 40
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem