1.103.883

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

The Master Cooking Course

A Step-by-Step Illustrated Guide to the Preparation and Techniques of Four Gourmet Meals

Szerző
New York
Kiadó: G. P. Putnam's Sons
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 126 oldal
Sorozatcím: Perigee Books
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 26 cm x 21 cm
ISBN: 0-399-50586-5
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


The Master Cooking Course
is the simplest and clearest presentation available of master cooking skills in book form. Every recipe that appears in the four gourmet meals has been selected to feature an important and basic cooking technique. Using sequential photographs, the authors detail all the skills that make the difference between the amateur and the creative chef, and will allow a cook to execute any recipe perfectly time and time again. These marvelous lessons bring professional haute cuisine cooking within the reach of every home.
Craig Claiborne and Pierre Franey are the best-selling authors of Craig Claiborne's Gourmet Diet, Craig Claiborne's New York Times Cookbook, The 60-Minute Gourmet and many of the classic cookbooks that have became the standards in their field.
Perigee Books
are published by The Putnam Publishing Group

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
The Master Cooking Course The Master Cooking Course The Master Cooking Course The Master Cooking Course The Master Cooking Course
Állapot:
4.940 ,-Ft
25 pont kapható
Kosárba