1.054.366

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Culinaria Hungary

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta

Kiadó: h. f. ullmann
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 318 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 26 cm x 22 cm
ISBN: 978-3-8331-4996-2
Megjegyzés: Színes fotókkal. További kapcsolódó személyek a könyvben.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Spices in Hungarian c Pörkölt, Paprikás andToli Cheeses fronn all over Hungar Budapest medallions • Classic
Tokay - "Drops of pure gold Specialties fronn Transdanut and nnany oth
uisine:then and now any -The goulash family y • Popular strudel variations Hungarian cakes and pastries
!"• Wine from Lake Balaton Dia • Transylvanian Cuisine ler delicacies

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem