1.103.855

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Desszertek

Főzőiskola ínyenceknek

Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Vince Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Le cordon bleu
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-9731-229-5
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A főzőiskola ínyenceknek hobbiszakácsoknak és tapasztalt konyhaművészeknek olyan különleges receptötletekből nyújt átfogó kínálatot, amelyekkel gyakorlatilag minden alkalomhoz illő ételt elkészíthetnek. A tésztában sült finomságoktól a serpenyős és az egytálételeken át a tortákig és desszertekig mindenki talál köztük kedvére valót. Az ételek elkészítését lépésről lépésre követő leírásokat számos színes fénykép illusztrálja. Merítsen ihletet a receptekből, és varázsoljon az asztalra ínyencekhez méltó fogásokat.

Tartalom

Amerikai almás lepény 6
Créme brülée 8
Meleg narancsfelfújt 10
Gyümölcskocsonya 12
Grapefruit-sorbet 14
Meleg csokoládéfánk 16
Francia almatorta 18
Vaníliafagylalt 20
Tejszínes-gyümölcsös sütemény 22
Csokoládéhab narancslikőrrel 24
Vajas panettone-puding 26
Fűszeres körte narancsvajjal 28
Meleg gyümölcsfelfújt 30
Bajor vaníliapuding 32
Mandulás rebarbaratorta 32
Habos tejberizs 36
Bécsi almás rétes 38
Clafouti 40
Fagyasztott málnafelfújt 42
Habos citromtorta 44
Crépe Suzette 46
Burgundi granita 48
Madártej 50
Almás sarlott 52
Piszkekrém 54
Kabinet-puding 56
Rakott gyümölcs 58
Alma bundában 60
Palacsintafelfújt 62
Tanácsok és tippek 64
Tárgymutató 64
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Desszertek Desszertek Desszertek

Szép és tiszta példány.

Állapot:
1.540 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba