1.055.393

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Dictionary of hotels, tourism and catering management

Szerző

Kiadó: Peter Collin Publishing
Kiadás helye: Teddington
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 275 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 0-948549-40-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


This dictionary contains over 5,000 headwords with over 20,000 entries covering all aspects of the hotel, tourism and catering management trade. A wide range of topics is covered including
travel, tourism, ticketing, hotels and their staff, restaurants and their staff, kitchens, table settings, cooking, together with general business, accounting and personnel terms.
The definitions are in simple English, with short grammatical notes
Encyclopaedic comments are used to expand the definitions
Quotations from current journals, magazines and newspapers
Examples of words used in context
Special supplements of tables and charts
This book is an ideal reference for professionals and students up to graduate level
DD
PETER COLLIN PUBLISHING

P. H. Collin

P. H. Collin műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: P. H. Collin könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Dictionary of hotels, tourism and catering management Dictionary of hotels, tourism and catering management Dictionary of hotels, tourism and catering management

A borítón karcolásnyom, ragasztott címkenyom található. A lapélek enyhén foltosak.

Állapot:
5.480 ,-Ft
27 pont kapható
Kosárba