1.054.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Diós ételek

Darunyak és a többiek

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Duna Könyvklub Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 91 oldal
Sorozatcím: Ízőrzők
Kötetszám: 10
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-354-125-8
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt „IZŐRZŐK" című televíziós ismeretterjesztő sorozat. Gasztronómiai barangolásunk során hazánk számos településére ellátogattunk, mindig régi és új ízek után kutatva. Több mint öt év alatt Magyarország minden szegletében megfordultunk, hatszáz felett van a könnyen hozzáférhető, helyi alapanyagokat felhasználó receptek száma. Munka közben, beszélgetések alkalmával szinte mindig felmerült a kérdés: miért nem jelenik meg ez a sok érdekesség könyv alakban is? Ez az óhaj most valóra vált! A filmek legjobb receptjeit találhatják meg ebben a könyvsorozatban.
A tizedik kötetben összegyűjtöttük a diós ételeket. Egészséges és sokoldalúan felhasználható, kiváltképp süteményekben. Az Izőrzők forgatása során sok különlegességgel találkoztunk, ezek legjavát nyújtjuk most át Önöknek. Prósza, málé, aprósütemény, pogácsa, gombóc, kelt kalács, vagy rétes, mindegyik készülhet diós változatban. Tájegységenként... Tovább

Fülszöveg


Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt „IZŐRZŐK" című televíziós ismeretterjesztő sorozat. Gasztronómiai barangolásunk során hazánk számos településére ellátogattunk, mindig régi és új ízek után kutatva. Több mint öt év alatt Magyarország minden szegletében megfordultunk, hatszáz felett van a könnyen hozzáférhető, helyi alapanyagokat felhasználó receptek száma. Munka közben, beszélgetések alkalmával szinte mindig felmerült a kérdés: miért nem jelenik meg ez a sok érdekesség könyv alakban is? Ez az óhaj most valóra vált! A filmek legjobb receptjeit találhatják meg ebben a könyvsorozatban.
A tizedik kötetben összegyűjtöttük a diós ételeket. Egészséges és sokoldalúan felhasználható, kiváltképp süteményekben. Az Izőrzők forgatása során sok különlegességgel találkoztunk, ezek legjavát nyújtjuk most át Önöknek. Prósza, málé, aprósütemény, pogácsa, gombóc, kelt kalács, vagy rétes, mindegyik készülhet diós változatban. Tájegységenként változó szokások, őseinktől ránk maradt receptek, amelyeket ma is érdemes kipróbálni!
Kellemes időtöltést az olvasáshoz, aztán irány a konyha, süssenek egy diós finomságot!
Kakaskirály rétestésztában (Harta) Rétesvég leves (Harta) Sós krumplis rétes (Bajna) Spárgás rétes (Öttömös) Káposztás-szőlős, és sárgarépás rétes (Vecsés) Édes krumplis rétes (Szepetnek) Túrós rétes (Kisnána) Almás és szilvás rétes (Nagyszakácsi) Őszi rétes (Bárdudvarnok) Mákos rétes (Káva) Tökös-mákos rétes (Őrség) Totyogós és répás rétes (Tótszerdahely) Kelt rétes (Kustánszeg) Tejfölös kelt rétes (Liptód) Ostoros rétes (Magyaregregy)
Tökös-túrós sodort rétes (Oszkó) Abroszban főtt grízes rétes (Ecsetiy) Meggyes rétes (Pánd) Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem