1.054.415

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ételkészítési gyakorlat II.

Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv

Szerző
Lektor

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 147 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-220-748-3
Megjegyzés: 4. változatlan kiadás. Tankönyvi szám: 21906.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Sertéshúsból készült ételek3
Sertéshúsból készült ételek10
Sertéshúsból készült ételek16
Marhahúsból készült ételek20
Marhahúsból készült ételek26
Marhahúsból készült ételek32
Borjúhúsból készült ételek40
Borjúhúsból készült ételek47
Belsőségekből készült ételek52
Halakból készült ételek55
Halakból készült ételek61
Háziszárnyasokból készített ételek65
Háziszárnyasokból készített ételek84
Gyúrt és kevert tésztából készített ételek88
Gyúrt és kevert tésztából készített ételek95
Gyúrt és kevert tésztából készített ételek100
Kelt tésztából készített ételek108
Omlós tésztákból készített ételek113
Rétesek119
Vegyes tészták125
Égetett tészták133
Krémek140
Felhasznált irodalom145

Boross Anna

Boross Anna műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Boross Anna könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem