A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Ételkészítési ismeretek III.

Vendéglátóipari szakmunkás képzés számára

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 157 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-221-910-4
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal. Tankönyvi szám: 21 426. Negyedik kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Tartalom


Vissza

Pető Gyula

Pető Gyula műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pető Gyula könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ételkészítési ismeretek III. Ételkészítési ismeretek III. Ételkészítési ismeretek III.

A borítón bejegyzés látható, a lapélek foltosak.

Állapot:
2.480 Ft
1.860 ,-Ft 25
12 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!