1.104.174

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Fish & Shellfish

Szerző

Kiadó: Ted Smart Publication
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: Good Housekeeping Cookery Club
Kötetszám: 3
Nyelv: Angol  
Méret: 26 cm x 23 cm
ISBN: 0-09-180550-3
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Institute
ISH
SHELLFISH
FULL COLOUR PHOTOGRAPHY THROUGHOUT
INNOVATIVE RECIPES STEP-BY-STEP PHOTOGRAPHS OF TECHNIQUES
DOUBLE TESTED RECIPES SPECIALLY DEVISED TIPS V/ITH PHOTOGRAPHS
PREPARATION AND COOKING TIMES CALORIE COUNTS FREEZING INSTRUCTIONS COOK'S NOTES RECIPE VARIATIONS


The Good Housekeeping Cookery Club places at every cook's fingertips all the expertise and originality of Good Housekeeping cookery in an attractive and easy-to-use format. Title by title the ^series builds into an up-to-the-minute collection of delicious, reliable recipes and invaluable cooking tips and techniques.
; Each mouthwatering dish is photographed gn colour and all the recipes include a r special tip with a photograph to '' highlight a key stage of preparation. ' In addition a detailed introductory section explains in clear step-by-step photographs all the basic techniques a cook needs to create a superb range of : ¦ fish and shellfish dishes from Bouillabaise to Lobster with Basil... Tovább

Fülszöveg


Institute
ISH
SHELLFISH
FULL COLOUR PHOTOGRAPHY THROUGHOUT
INNOVATIVE RECIPES STEP-BY-STEP PHOTOGRAPHS OF TECHNIQUES
DOUBLE TESTED RECIPES SPECIALLY DEVISED TIPS V/ITH PHOTOGRAPHS
PREPARATION AND COOKING TIMES CALORIE COUNTS FREEZING INSTRUCTIONS COOK'S NOTES RECIPE VARIATIONS


The Good Housekeeping Cookery Club places at every cook's fingertips all the expertise and originality of Good Housekeeping cookery in an attractive and easy-to-use format. Title by title the ^series builds into an up-to-the-minute collection of delicious, reliable recipes and invaluable cooking tips and techniques.
; Each mouthwatering dish is photographed gn colour and all the recipes include a r special tip with a photograph to '' highlight a key stage of preparation. ' In addition a detailed introductory section explains in clear step-by-step photographs all the basic techniques a cook needs to create a superb range of : ¦ fish and shellfish dishes from Bouillabaise to Lobster with Basil Mayonnaise.
rijhe high standards of Good "Housekeeping mean that all the recipes g have been double tested in the Good ^!Housekeeping Institute and each one ^Includes preparation and cooking times,
a calorie count, freezing instructions '<and, where appropriate, cook's tips and | variations. Packed with information and ^providing inspiration for all levels of |"skill, the Good Housekeeping Cookery I Club is 0 highly collectible series which
every home cook will turn to again ?and again.
Moyra Fraser
¦ Cookery Editor, Good Housel<eeping
Vissza

Tartalom


Vissza

Jacqueline Clark

Jacqueline Clark műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jacqueline Clark könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Fish & Shellfish Fish & Shellfish Fish & Shellfish Fish & Shellfish Fish & Shellfish Fish & Shellfish
Állapot:
1.980 ,-Ft
10 pont kapható
Kosárba