1.054.440

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Főzzünk magabiztosan I-IV. (nem teljes)

Laci bácsi modern konyhaművészeti kalauza

Szerkesztő

Kiadó: Ge Fabbri Limited Magyarországi Fióktelepe
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Kapcsos keménykötés
Oldalszám: 1.068 oldal
Sorozatcím: Főzzünk magabiztosan
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. Kétoldalas lefűzhető kártyák, négy dossziéban, négy nagy témakörben, huszonhét csoportban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Főzzünk magabiztosan című magazin szakértője Benke László, olimpiai aranyérmes mesterszakács, mestercukrász, a Magyar Gasztronómia Szövetség életműdíjasa, aki mindenki számára közérthető módon kalauzolja az olvasót a modern konyhaművészeti eljárások és technikák világában.
Benke László - Laci bácsi - a Budapesti Vendéglátóipari Főiskola tanszállodájának chefje, a magyar gasztronómia nemzetközi hírű népszerűsítője, számos nemzetközi aranyérmese, a CHAINE des ROTISSEURS lovagja, népszerű tévéműsorok chefja, szakíró.
Szakmai tevékenységében összekapcsolódik a legmagasabb szintű professzionalitás, valamint az elfoglalt háziasszonyok és dolgozó nők igényei iránti érzékenység.

LACI BÁCSI JÓ TANÁCSAI
Mi az, ami segít, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen megtanuljuk a főzés csínját-bínját? Természetesen egy mesterszakács tapasztalatai! Mit tegyünk, ha a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy terveztük - erre is van megoldás! Elég egy apró ötlet, hogy helyrehozzuk az összecsomósodott... Tovább

Fülszöveg

A Főzzünk magabiztosan című magazin szakértője Benke László, olimpiai aranyérmes mesterszakács, mestercukrász, a Magyar Gasztronómia Szövetség életműdíjasa, aki mindenki számára közérthető módon kalauzolja az olvasót a modern konyhaművészeti eljárások és technikák világában.
Benke László - Laci bácsi - a Budapesti Vendéglátóipari Főiskola tanszállodájának chefje, a magyar gasztronómia nemzetközi hírű népszerűsítője, számos nemzetközi aranyérmese, a CHAINE des ROTISSEURS lovagja, népszerű tévéműsorok chefja, szakíró.
Szakmai tevékenységében összekapcsolódik a legmagasabb szintű professzionalitás, valamint az elfoglalt háziasszonyok és dolgozó nők igényei iránti érzékenység.

LACI BÁCSI JÓ TANÁCSAI
Mi az, ami segít, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen megtanuljuk a főzés csínját-bínját? Természetesen egy mesterszakács tapasztalatai! Mit tegyünk, ha a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy terveztük - erre is van megoldás! Elég egy apró ötlet, hogy helyrehozzuk az összecsomósodott szószt, megmentsük az elrontott felfújtat - és ami még fontosabb: a lelkesedésünk is megmarad.

ÖTLETEK
Minden konyhai alkotómunkához szükséges az ihlet. Benke László éppúgy ösztönöz a hagyományos ételek elkészítésére, mint egy új recept kipróbálására, és egy kis fantáziával bárki igazi mesterszakáccsá válhat.

JÓZAN TANÁCSOK
Hogyan készítsük el előre az ételeket, hogy ne kelljen az utolsó pillanatban kapkodni? Sikerülni fog-e a fagyasztás?
Melyek az elkészítés kritikus részei, és melyek igényelnek különleges figyelmet? Benke László előre kitalálja a kérdéseinket, és válaszol is rájuk.
Minden receptet kipróbáltak és megkóstoltak, tehát bizonyos, hogy mindegyik megállja a helyét: ízletes és mutatós ételeket készíthetünk - ezt a fotók is bizonyítják. Vissza

Tartalom

TECHNIKÁK
Tárgymutató1-3
Hús, Szárnyas és Vad1-74
Hal, Kagyló és Rák1-29
Zöldség és Gyümölcs
Zöldség és Gyümölcs1-30
Zöldség, Gyümölcs és Tészta3-15
Sajtos, Tejes és Tojásos ételek1-21
Sütési fortélyok1-57
Desszert titkok1-16
A Séf mesteriskolája1-43
RECEPTEK
Tárgymutató1-6
Leves és Előétel1-54
Köret és Saláta1-29
Főételek
Hús1-59
Szárnyas és Vad1-30
Hal, Kagyló és Rák1-20
Zöldség, Rizs és Tészta1-19
Desszertek1-69
Sütés1-40
VENDÉGVÁRÓ
Névmutató1-4
Különleges menü1-13
Egyszerű menü1-13
Partimenü1-13
Mesterfogások1-53
Ínyenc receptek1-75
NEMZETKÖZI
Névmutató1-4
Amerika és a Karib-szigetek1-44
Hiányzik: 22-36. lap
Európa1-118
India és Kína1-39
Távol-Kelet és Óceánia1-52
Hiányzik: 45. lap
Közel-Kelet és Afrika1-47
Hiányzik: 24-31. lap
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem