1.054.440

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Főzzünk magabiztosan I-IV. (nem teljes)

Laci bácsi modern konyhaművészeti kalauza

Szerkesztő

Kiadó: Ge Fabbri Limited Magyarországi Fióktelepe
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Kapcsos keménykötés
Oldalszám: 1.954 oldal
Sorozatcím: Főzzünk magabiztosan
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. Konyhaművészeti kalauz receptekkel, menüsorokkal, technikákkal a nemzetközi konyhára, kétoldalas lefűzhető lapokkal, négy nagy csoportban, 22 témakörben, 4 kapcsos dossziéban. Hiányzik: Nemzetközi mappa, Távol-Kelet és Óceánia témakör 45. lap.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Főzzünk magabiztosan című magazin szakértője Benke László, olimpiai aranyérmes mesterszakács, mestercukrász, a Magyar Gasztronómia Szövetség életműdíjasa, aki mindenki számára közérthető módon kalauzolja az olvasót a modern konyhaművészeti eljárások és technikák világában.
Benke László - Laci bácsi - a Budapesti Vendéglátóipari Főiskola tanszállodájának chefje, a magyar gasztronómia nemzetközi hírű népszerűsítője, számos nemzetközi aranyérmese, a CHAINE des ROTISSEURS lovagja, népszerű tévéműsorok chefja, szakíró.
Szakmai tevékenységében összekapcsolódik a legmagasabb szintű professzionalitás, valamint az elfoglalt háziasszonyok és dolgozó nők igényei iránti érzékenység.

LACI BÁCSI JÓ TANÁCSAI
Mi az, ami segít, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen megtanuljuk a főzés csínját-bínját? Természetesen egy mesterszakács tapasztalatai! Mit tegyünk, ha a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy terveztük - erre is van megoldás! Elég egy apró ötlet, hogy helyrehozzuk az összecsomósodott... Tovább

Fülszöveg

A Főzzünk magabiztosan című magazin szakértője Benke László, olimpiai aranyérmes mesterszakács, mestercukrász, a Magyar Gasztronómia Szövetség életműdíjasa, aki mindenki számára közérthető módon kalauzolja az olvasót a modern konyhaművészeti eljárások és technikák világában.
Benke László - Laci bácsi - a Budapesti Vendéglátóipari Főiskola tanszállodájának chefje, a magyar gasztronómia nemzetközi hírű népszerűsítője, számos nemzetközi aranyérmese, a CHAINE des ROTISSEURS lovagja, népszerű tévéműsorok chefja, szakíró.
Szakmai tevékenységében összekapcsolódik a legmagasabb szintű professzionalitás, valamint az elfoglalt háziasszonyok és dolgozó nők igényei iránti érzékenység.

LACI BÁCSI JÓ TANÁCSAI
Mi az, ami segít, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen megtanuljuk a főzés csínját-bínját? Természetesen egy mesterszakács tapasztalatai! Mit tegyünk, ha a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy terveztük - erre is van megoldás! Elég egy apró ötlet, hogy helyrehozzuk az összecsomósodott szószt, megmentsük az elrontott felfújtat - és ami még fontosabb: a lelkesedésünk is megmarad.

ÖTLETEK
Minden konyhai alkotómunkához szükséges az ihlet. Benke László éppúgy ösztönöz a hagyományos ételek elkészítésére, mint egy új recept kipróbálására, és egy kis fantáziával bárki igazi mesterszakáccsá válhat.

JÓZAN TANÁCSOK
Hogyan készítsük el előre az ételeket, hogy ne kelljen az utolsó pillanatban kapkodni? Sikerülni fog-e a fagyasztás?
Melyek az elkészítés kritikus részei, és melyek igényelnek különleges figyelmet? Benke László előre kitalálja a kérdéseinket, és válaszol is rájuk.
Minden receptet kipróbáltak és megkóstoltak, tehát bizonyos, hogy mindegyik megállja a helyét: ízletes és mutatós ételeket készíthetünk - ezt a fotók is bizonyítják. Vissza

Tartalom

Receptek
Tárgymutató
Leves és előétel (1-54. lap)
Köret és saláta (1-29. lap)
Főételek
Hús (1-59. lap)
Szárnyas és vad (1-30. lap)
Zöldség, rizs és tészta (1-12. lap)
Hal, kagyló és rák (1-20. lap)
Desszertek (1-62. lap)
Sütés (1-40. lap)
Technikák
Tárgymutató
Hús, szárnyas és vad (1-74. lap)
Hal, kagyló és rák (1-29. lap)
Zöldség és gyümölcs
Zöldség és gyümölcs (1-30. lap)
Zöldség, gyümölcs és tészta (1-18. lap)
Sajtos, tejes és tojásos ételek (1-21. lap)
Sütési fortélyok (1-57. lap)
Desszert titkok (1-16. lap)
A séf mesteriskolája (1-43. lap)
Vendégváró
Névmutató
Különleges menü (1-13. menüsor)
Egyszerű menü (1-13. menüsor)
Partimenü (1-13. menüsor)
Mesterfogások (1-53. lap)
Ínyenc recept (1-75. lap)
Nemzetközi
Névmutató
Amerika és a Karib-szigetek (1-44. lap)
Európa (1-118. lap)
India és Kína (1-39. lap)
Távol-Kelet és Óceánia (1-44., 46-52. lap)
Közel-Kelet és Afrika (1-47. lap)
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem