1.103.847

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Gasztronómiai lexikon

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor
Budapest
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 496 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-8160-71-3
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg










V*
í
A vendéglátás, a szakácsművészet ~ szakma. Minden ehhez kapcsolódó további ismeret, ami a gasztronómia fogalomkörébe tartozik - tudomány. Ennek a szakmának és tudománynak a tárháza a
Gasztronómiai lexikon. *
Elhivatott szakácsok, pincérek, szállodai dolgozók, panziótul^donosok, utazási irodák alkalmazottai, sőt az érdeklődő nagyközönség is régóta várva várja már ezt a művet. A franciául és angolul
megjelent Larousse „gasztronómiai lexikon" és a
német Hering „konyhalexikorya" után végre itt van a magyar Gasztronómiai lexikon,, amelyben helyet kap a gasztrónómia története, a konyhaművészet tradfcióinak sora, művelőinek hazai és külföldi Jelesei, nevezetes ételek és italok leírása.

m
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gasztronómiai lexikon Gasztronómiai lexikon Gasztronómiai lexikon Gasztronómiai lexikon Gasztronómiai lexikon

A gerinc elszíneződött, a lapélek foltosak.

Állapot:
4.580 ,-Ft
23 pont kapható
Kosárba