1.104.896

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Halak, vadak elkészitése

Szerkesztő
,
Kiadó:
Kiadás helye: Szolnok
Kiadás éve:
Kötés típusa: Színezett egész vászonkötés
Oldalszám: 170 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: A Magyar Konyha számára összeállitotta: Stőgermayer Antal. Kongorácz nyomda nyomása, Törökszentmiklós

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előétkek
Vadakból készült előétkek
Előétkek erdei vadból
Sajtból készült meleg előétkek
Főzelékből készült előétkek
Egynehány meleg mártás készitési módja
Vadak elkészitési módja
Szárnyasvad
Halak
Tengeri halak
Nehány tengeri halból és rákból készült előételek
Rákok elkészitési módja
Kolbász és hurkafélék
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem