1.054.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hozzávalók

Főzési alapanyagok nagykönyve

Szerző
Fordító

Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 384 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN: 963-955-272-0
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az utóbbi években számunkra is kitárult a világ, megjelentek a multinacionális cégek olyan zöldségek, gyümölcsök, halak, rákok, fűszerek és alapanyagok kínálatával, amelyekről korábban nem is hallottunk.
A hirtelen minden földi jóval ellátott vásárló tehát ott áll a hipermarketek polcai előtt, és tanácstalanul forgatja az élelmiszereket, próbálja kiböngészni a dobozok, üvegek használati utasításait, leírásait.
A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást olvasgatva mindenki könnyedén eligazodhat az élelmiszerek világában, de a könyv lapozgatása önmagában is felér egy gasztronómiai utazással.
Loukie Werle szakácskönyvek szerzője, valamint különböző magazinok gasztronómiai rovatvezetője.
Jill Cox főzésről, borokról, élelmiszerekről ír többek között a Hello!, a Tv Times és a Home and Life magazinokba.... Tovább

Fülszöveg

Az utóbbi években számunkra is kitárult a világ, megjelentek a multinacionális cégek olyan zöldségek, gyümölcsök, halak, rákok, fűszerek és alapanyagok kínálatával, amelyekről korábban nem is hallottunk.
A hirtelen minden földi jóval ellátott vásárló tehát ott áll a hipermarketek polcai előtt, és tanácstalanul forgatja az élelmiszereket, próbálja kiböngészni a dobozok, üvegek használati utasításait, leírásait.
A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást olvasgatva mindenki könnyedén eligazodhat az élelmiszerek világában, de a könyv lapozgatása önmagában is felér egy gasztronómiai utazással.
Loukie Werle szakácskönyvek szerzője, valamint különböző magazinok gasztronómiai rovatvezetője.
Jill Cox főzésről, borokról, élelmiszerekről ír többek között a Hello!, a Tv Times és a Home and Life magazinokba. Nagy-Britanniában tévés és rádiós műsorai is közismertek. Vissza

Tartalom

Bevezetés 3
Zöldfűszerek, fűszerek, magok 7
Lekvárok, mézek, ízesítők, sütési hozzávalók, savanyúságok 23
Olajok, margarinok, zsírok 45
Tej, tejtermek, tojás 51
Zöldségek, és gyümölcsök 85
Gabonafélék, lisztek, tészták 167
Friss és konzervhalak és a tenger gyümölcsei 191
Friss húsok és hentesáruk 255
Szárnyasok és vadak 307
Italok 349
Világkonyha 357
TÁRGYMUTATÓ 378
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS 384
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem