kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | Konyhaművészet |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 23 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes fotókat, illusztrációkat tartalmaz. |
Nyáridő | 2 |
A kertek valósággal zúdítják asztalunkra a kincseket | 2 |
Kitűnő konyhák | 8 |
A steakevők kedvenc helyén, a Fehér Bölényben jártunk | |
Feljegyzések fűszerekről | 14 |
Hétköznapi és nélkülözhetetlen: a mustár | |
A mesés méz | 18 |
Régi-új divat a világban: cukor helyett méz | |
Vendégoldalon | 24 |
Kalla Kálmán, a Gundel Étterem főszakácsa | |
Interjú | 26 |
Hogyan lett borszakíró a hírneves Falstaff magazin szerkesztője, Michael Prónay? | |
Egyszerűen gyökerek | 28 |
Fogyókúrás finomságok fehér- és sárgarépából, zellerből | |
Hűvös élvezet | 32 |
Különleges házi fagylaltok | |
Ínyencvacsora | 36 |
Tészta, saláta, ananász | |
Világkonyha | 44 |
Felejthetetlen ciprusi ízek | |
Díszítőművészet | 52 |
Uborkapók készül | |
Borkultúra | 60 |
Mostantól: Konyhaművészet-borteszt | 60 |
Krónika | 62 |
Gasztronómiai események |