1.054.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Menü 1999/3.

Konyhaművészeti és gasztronómiai magazin - 1999/3. szám/Gasztronómiai utazások/Recipes by famous Chefs with guide

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Fotózta

Kiadó: ALPRINT Kanadai-Magyar Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 68 oldal
Sorozatcím: Menü
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. Angol nyelvű előszóval, tartalomjegyzékkel, receptekkel. Megjelenik negyedévente.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A gyönyörű színekben tobzódó ősz az idén kivételes ajándékkal lepett meg minket. A vénasszonyok nyara ragyogó napsütésével sokáig emlékezni hagy bennünket a szabadság örömeire.
Éttermeink... Tovább

Előszó

A gyönyörű színekben tobzódó ősz az idén kivételes ajándékkal lepett meg minket. A vénasszonyok nyara ragyogó napsütésével sokáig emlékezni hagy bennünket a szabadság örömeire.
Éttermeink szakácsait arra kértük, hogy segítsenek ebben, és külhoni különlegességekkel idézzék fel egy-egy ország hangulatát. A tizenöt étterem főként francia, amerikai, bajor, olasz specialitásokat kínál, de kalandozásaink során Magyarország egyik legnépszerűbb kirándulóhelyére, a Dunakanyarba is ellátogatunk, ahol a kiváló vendéglők igazi magyaros ízekkel várják a vendéget.
Hazánk híres borkultúrájáról, az ilyenkor esedékes szüret sikere meghatározó boraink minőségét illetően. Borászaink számára ez a legfontosabb időszak, így mi is a szokásosnál nagyobb terjedelemben foglalkozunk borvidékeinkkel. Bortúránk során talán a leghíresebb magyar bor, a tokaji nyomába eredünk.
Hazai táj ihlette Korpádi Péter és Patyi Árpád összeállítását is.
A Vértesben megbújó kis falu hangulatos lakomára invitál bennünket.
Fogadják sok szeretettel ezt a sokszínű számot és teljen az olvasásban és a főzésben sok örömük! Vissza

Tartalom

Bevezető 3
Tartalom 4
Világablak 6
Chicago Rib Shack étterem 8
Avant-garde Café-Restaurant 10
Haxen Király étterem 12
Eseménynaptár 15
King Arthur's lovagi étterem 16
Restaurant Chez Daniel 18
Jazz Garden Club & Restaurant 20
BUSZESZ Rt.: a hagyomány és a korszerűség sikere 22
La Jardin de Paris 24
Kisrabló pub 26
Történelmi borvidékeink: Tokaj 28
Hotel Normafa étterme 32
Barokk étterem 34
Vérteskozmai finomságok (Stílus: Korpádi Péter és Patyi Árpád rovata) 36
Borünnep 42
Kalandozások: Dunakanyar 43
Csülök csárda 46
Forgó étterem 48
Centrál Hotel - Leander étterem 50
Koktél: Lajsz András rovata 52
Borostyán étterem 54
Fehér Galamb étterem 56
Szüretelik a hegyek levét 58
A Szent Orbán pince 61
Receptek angol nyelven 62
Éttermi kalauz 65
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Menü 1999/3. Menü 1999/3. Menü 1999/3. Menü 1999/3.
Állapot:
980 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba