1.055.527

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lexikon der Küche

Konyhaművészeti lexikon

Szerző

Kiadó: Richard Hering
Kiadás helye: Bécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 795 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: 3. átdolgozott bővített kiadás. Néhány fekete-fehér illusztrációval.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A kiadó e kötettel a szakemberek kezébe egy nélkülözhetetlen, hiteles tanácsadót kívánt adni, melyben mindaz megtalálható, amit a modern konyhaművészet nyújtani tud. A könyvet a legnagyobb gondossággal állították össze, hogy egy valóban használható, áttekinthető és pontos mű szülessen meg, mely addig még hiányzott. E 3. kiadás már az első világégés előtt nyomtatásra kész volt, de a háború miatt késedelmet szenvedett a kiadása, és végül csak nagy nehézségek után tudott megjelenni.
A kötet végén található egy koktélrecept-gyűjtemény, egy angol, német, olasz és francia nyelvű szakszószedet és egy szezonnaptár is.

Tartalom

konyhaművészet, lexikon, ételek, főzés, receptek, tanácsok

Richard Hering

Richard Hering műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Richard Hering könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem