1.054.268

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Konyha 1979/1-4., 1980. (nem teljes évfolyam), 1981/1-4.

Gasztronómiai magazin - III. évfolyam 1-4. szám; IV. évfolyam 1-3. szám; V. évfolyam 1-4. szám

Szerkesztő

Kiadó: VT Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 880 oldal
Sorozatcím: Magyar Konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókat, illusztrációkat tartalmaz. Az 1980. évfolyam nem teljes, hiányzik a 4. szám
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

1979. 1. szám
Az évad étele: a káposzta3
Kenyérrel fogyni?6
Lőrincze Lajos: Öreganyám főztje8
Meleg sajtok12
Pástétomok13
Variációk babra és csülökre14
Déligyümölcs-ötletek16
Tanuljunk új ízeket20
Jugoszláv ételkülönlegességek22
Váncsa I.: Szókratész is potrohos volt26
Férfiak főzőkanállal: Inke László28
Készítsünk gombát másképpen29
Tálalási tudnivalók39
Tisztán, szépen otthon is43
Diétát rendelt az orvos45
Mi a kedvenc étele ?52
Világasztal56
Hol mit-köröm közül66
Rejtvények68
Sándor Kálmán: Az ételek lázadása71
Olcsó oldal74
1979. 2. szám
Az évad étele: a zöldborsó3
Pátzay Pál: Szüleim asztalánál6
Egy tucat tearecept9
A hallal bánás ABC-je10
Vacsorák félkézzel, 10 perc alatt12
Primőrök a terítéken19
Salátavariációk23
Miért korog a gyomor?26
Olvasóink recepjei28
Így tálalnak Suomiban30
Erősítő étrend sovány gyerekeknek32
A változatosság élvezete39
Mit főzzünk a hétvégi házban?44
Üdítők házilag47
Manna, pászka, gödölye50
Olcsó oldal53
Kempingezés és ami kell hozzá54
Nyári nyalánkságok59
Ha csak rizs van otthon64
Római tálban készíthető ételek67
1979. 3. szám
Az évad étele: az uborka3
A gyermek étkezése5
Csibe másképpen13
Vitaminok terítéken16
A túró nem "túró"19
Édesanyám főztje26
Gundelék asztalánál30
Miért kövérek a bajorok?34
Sok nevű, sok ízű padlizsán39
Keszőce, cibere, zabkiszi46
Fehérje zsírból50
10 perc alatt félkézzel52
Tésztába zárt ízek53
Konyhakész konyhák59
1979. 4. szám
Az évad étele: a lencse3
Tonhalvariációk5
Passuth László: Nagyanyám főztje6
Változatosságként: vese9
Mesterszakácsok a magyar főzésről10
Zolnay László: Vall a velős csont14
Vadászzsákmány ínyenc módra18
Különleges mézes nyalánkságok24
Édességek cukorbetegeknek26
Házi cukrászkodás29
Műsoron a mák36
A hidegkonyha ABC-je39
Lakodalom hegyen-völgyön52
Olcsó oldal55
Téli TMK59
Fondue - különféle húsokból64
Vacsorák félkézzel - 10 perc alatt73
1980. 1. szám
Toronyfőzés5
Kevés húsból sok leleménnyel6
Olcsó oldal7
Levesek16
Hidegkonyhai ABC19
Kismama főz kisbabának26
Desszertek dobozból39
Mindenkit érhet baleset (a megelőzés fortélyai)46
Receptek cukorbetegeknek53
Étvágy, táplálkozás, emésztés54
Ha csak burgonya van otthon...59
Eddig megjelent receptjeink tárgymutatója70
1980. 2. szám
Bevásárlási útmutató4
Zöldbab oldal5
Belefogyni a tavalyiba10
Hidegkonyhai ABC19
Mai udvari lakomák26
Diabetikus édességek29
Süti, sütés nélkül32
Fagylalt házilag33
Hús és zöldség mátkasága36
Majális39
Körítésnek karalábé44
Olcsó oldalak54
Üvegbe zárt nyár59
1980. 3. szám
Változatok főtt marhahúsra5
Gyümöcssaláta-ötletek14
Szemrevaló főznivalók19
Az aszalásról24
Kevés szöveg, sok lé (turmixok)31
Olcsó oldalak32
Birset az asztalra36
Főzés a szabadban39
Szőlő a lábosban45
Hidegkonyhai ÁBC59
Ropogtatnivaló liszt nélkül64
Tojásos tarka tálak65
Belgium: bőség és drágaság67
Kísérletek késszel74
Rózsakóstoló77
1981. 1. szám
Kolozsvári Grandpierre E.: Édesanyám főztje6
Birkabemutató11
Olcsó húsnak sem híg a leve12
Máj minden mennyiségben19
Timár György: A hasam meg én26
Olcsó oldalak32
Párizsi parádésan36
Főtt tészták - főfogásnak39
Gomba köznapiasan44
Cukorbetegnek főzök47
Férfiak főzőkanállal: Horváth Gyula50
Mindenki másképp csinálja52
Saját termésből nem drága56
Finom ízek római tálban56
Oroszkrémtorta66
1981. 2. szám
Újra újburgonya5
Pethes Sándor: Apám gusztusa - és a Dadus főztje6
Tök az adu !9
Sóska, spenót19
Dr. Zolnay László: Az asztal becsülete24
Étlapértelmező szótár27
Sophia Loren szakácskönyvéről30
Vegyeszöldség-tálak39
Zöldborsó44
Világasztal48
Férfiak főzőkanállal: Boros Lajos50
Olcsó oldalak54
Gyümölcs sütve-főzve56
Mindenki másképp csinálja: eltevés72
1981. 3. szám
Az évad étele: alma3
Országok-szokások: Asszonyköldök - török tálon6
Képes terepszemlén Antal Imrénél19
Szigetközi régi ételek24
Olvasók receptjei28
Férfiak főzőkanállal, Farkas Antal31
Zabpehelyből32
Fehérjeszegény ételek33
Paradicsom piroslik a piacon39
A szalvéta származása50
Nevető konyhalexikon57
Hagyma hagymával59
Gyümölcskrémek, gyümölcshabok77
1981. 4. szám
Az évad étele: a csülök3
Vadított pecsenyék5
Édesanyám főztje: Hegedűs Géza6
Rádiópályázat11
Tojások sárgája, fehérje19
Vastartalék a kamrában25
Edény, eszköz egyszeregy34
Karácsonyi ajándékok39
Gesztenye-sósan-édesen44
Olvasók receptjei47
Férfiak főzőkanállal: Bencze Ferenc51
Olcsó oldalak54
Sütőtök59
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Magyar Konyha 1979/1-4., 1980. (nem teljes évfolyam), 1981/1-4. Magyar Konyha 1979/1-4., 1980. (nem teljes évfolyam), 1981/1-4. Magyar Konyha 1979/1-4., 1980. (nem teljes évfolyam), 1981/1-4. Magyar Konyha 1979/1-4., 1980. (nem teljes évfolyam), 1981/1-4. Magyar Konyha 1979/1-4., 1980. (nem teljes évfolyam), 1981/1-4. Magyar Konyha 1979/1-4., 1980. (nem teljes évfolyam), 1981/1-4. Magyar Konyha 1979/1-4., 1980. (nem teljes évfolyam), 1981/1-4. Magyar Konyha 1979/1-4., 1980. (nem teljes évfolyam), 1981/1-4.

Néhány lap sarka vágáshibás.

Állapot:
6.280 ,-Ft
31 pont kapható
Kosárba