A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mester Kukta 1988/2.

Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Officina Nova
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 23 oldal
Sorozatcím: Mester Kukta
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a műből:
"Nyuszifészek
Előkészítés:
A vaníliarudat kevés forró vízzel 10 percig főzve vaníliaaromát készítünk. A langyos tejet az élesztővel és egy kevés liszttel összedolgozzuk,... Tovább

Előszó

Részlet a műből:
"Nyuszifészek
Előkészítés:
A vaníliarudat kevés forró vízzel 10 percig főzve vaníliaaromát készítünk. A langyos tejet az élesztővel és egy kevés liszttel összedolgozzuk, bőven meghintjük liszttel, és langyos helyre tesszük kelni. A tejszínt, az olvasztott vajat, a tojást, a kristálycukrot, a tojások sárgáját és a vaníliaaromát (vaníliáscukrot), a reszelt citromhéjat, egy csipetnyi sót kikeverjük és a maradék liszttel összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a kovászt, s jól bedagasztjuk. Letakarva, meleg helyen kb. 15 percig pihentetjük. Vissza

Tartalom

Tavaszi újdonságok

Nyuszifészek 2
Húsvéti pástétom 4
Bécsi bélszín 6
Eperparfé-torta 8
Sült csirke 10
Húsvéti tojás 12
Sonkatekercs 14
Zsemlefelfújt 15
Zsenge karalábé 16
Sonkás spárgasaláta gombával 17
Túrófelfújt 18
Szűzérmék 20
Karfiolrózsák 22
Kabinetpuding 23
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem