A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mester Kukta 1989/3.

Fordító
Lektor

Kiadó: Officina Nova
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 23 oldal
Sorozatcím: Mester Kukta
Kötetszám: 4
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a műből:
Előkészítés
A 6 tojás sárgáját a cukor egyharmadával habosra keverjük; a tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, a tojássárgájához keverjük, majd hozzáadjuk a... Tovább

Előszó

Részlet a műből:
Előkészítés
A 6 tojás sárgáját a cukor egyharmadával habosra keverjük; a tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, a tojássárgájához keverjük, majd hozzáadjuk a mandulával összeszitált lisztet (bal oldali kép). A szobahőmérsékletű vajat a kakaóval összedolgozzuk és óvatosan a masszába keverjük; kizsírozott és kilisztezett tortaformába öntjük ezt a piskótatésztát; előmelegített sütőben 190 C-on kb. 35 percig sütjük; kivesszük és a formájából kiszedve legalább 3 órán át pihentetjük, majd háromfelé vágjuk. Vissza

Tartalom

Az ősz ízei
Tejszínes körtetorta 2
Zelleres sertéssült 4
Gombamártás 6
"Duchesse" saláta 7
Károly-szelet 8
Pásztorleves 10
Szilvás lepény 11
Tyúk "Bercy"-módon 12
Vaníliakrém-torta 14
Bélszín 16
Marhahússaláta curryvel 18
Othello-krém 19
Parasztos pórétorta 20
Kínai kelsaláta22
Gesztenyedesszert 23
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem