A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mester Kukta Alma különszám

Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Officina Nova
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím: Mester Kukta
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a műből:
Előkészítés:
Az almáz megmossuk, meghámozzuk, négyfelé vágjuk, kimagozzuk és vastag gerezdekre vágjuk; citromlével lelocsoljuk, hogy ne barnuljon meg. A 6 egész tojást a... Tovább

Előszó

Részlet a műből:
Előkészítés:
Az almáz megmossuk, meghámozzuk, négyfelé vágjuk, kimagozzuk és vastag gerezdekre vágjuk; citromlével lelocsoljuk, hogy ne barnuljon meg. A 6 egész tojást a cukorral, a reszelt citromhéjjal, a vaníliás cukorral és egy kevés sóval habosra keverjük; ezt a masszát gőz fölött habverővel addig verjük, míg kézmeleg nem lesz, ekkora levesszük a tűzről, és addig verjük tovább, míg ki nem hűl. Vissza

Tartalom

Az almaszezon ajándékai
Tartalom

Almás piskótatorta mazsolával 2
Almás tüdő 4
"Pompadour"-alma 6
Currys sertésjava 8
Almás csirkemáj 10
Szárnyassaláta 11
Almamustos rostélyos 12
pikáns pirítós 14
Szőlős almasaláta 15
Pikáns halfilé 16
Almás kukoricalepény 18
Sült kacsa 20
Sült almapuffancsok 22
Gyümölcsös joghurt 23
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem