1.104.247

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Mikrohullámú szakácsművészet

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: Park Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 220 oldal
Sorozatcím: Família könyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 963-530-134-0
Megjegyzés: Hatodik kiadás. Színes fotókkal és fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Mindazoknak, akik számára újdonság a mikrohullámú sütő, az újdonságon túl, még egy sor tudnivalót is el kell sajátítani a használatához. Hiszen a mikrohullámú sütővel nemcsak egy új készülékhez,... Tovább

Előszó

Mindazoknak, akik számára újdonság a mikrohullámú sütő, az újdonságon túl, még egy sor tudnivalót is el kell sajátítani a használatához. Hiszen a mikrohullámú sütővel nemcsak egy új készülékhez, hanem egy teljesen új főzési módszerhez is hozzá kell szoknunk.
Tulajdonképpen nincs benne semmi boszorkányság, de eleinte némi időre van szükség, hogy ráhangolódjon a használatára. Sokkal nagyobb hangsúlyt kap némelyik - a főzéssel kapcsolatos - részmunka, például a kevergetés, az étel elrendezése a tálon, vagy az étel befedése stb., mint a hagyományos főzéskor. Ezért külön fejezet foglalkozik ezzel az eljárásokkal a 196-203. oldalon. Vissza

Tartalom

Előszó6
Főzési idők és módok6
Bimbók és levelek8
Hajtások és gumók11
Konyhakerti növények14
Hüvelyek és szemek17
Gyökerek és gumós termékek20
Gyümölcsök23
Szárított gyümölcsök26
Diófélék, magok27
Hüvelyesek28
Gombák és tengeri algák29
Gabonafélék30
Főtt tészták31
Lapos halak32
Testes halak34
Kagyló és rákfélék37
Marhahús38
Sertéshús40
Birkahús42
Szárnyas és vadhúsok44
Belsőségek46
Borjúhús48
Receptek50
Használati útmutató a receptekhez50
Levesek és előételek51
Főételek71
Halak és tengeri kagylók71
Hús- szárnyas- és vadételek84
Zöldséges ételek99
Zöldséges kísérőételek115
Desszertek131
Mártások és befőttek147
Kelt tészták, kekszek és apró sütemények159
Ismerkedés a mikrohullámú sütővel168
Receptek átalakítása a mikrohullámú sütőhöz168
Főzés egy személyre170
A menü megtervezése171
Néhány hasznos tanács a mikrohullámú sütő használatához172
A mikrohullámú sütő kiválasztása176
A mikrohullámú sütő működési elve181
A mikrohullámú sütő tisztítása és karbantartása184
A mikrohullámú sütőhöz használható felszerelések és edények186
A főzést befolyásoló tényezők193
A mikrohullámú főzés technikája196
A mikrohullámú sütő és a hűtőláda204
Gyümölcsök és zöldségek előfőzése lefagyasztáshoz210
Tanácsok és ötletek212
Kislexikon215
Tárgymutató217

Sarah Brown

Sarah Brown műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sarah Brown könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Mikrohullámú szakácsművészet Mikrohullámú szakácsművészet Mikrohullámú szakácsművészet Mikrohullámú szakácsművészet Mikrohullámú szakácsművészet

A gerinc elszíneződött és foltos.

Állapot:
1.680 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba