1.055.721

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Reformkonyha

Vegetáriánus és vegán ételreceptek

Lektor

Kiadó: BIK Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 89 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-7493-94-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg



Reformkonyha
Vegetáriánus és vegán ételreceptek
Wtl /r iért ajánlatos törődnünk a táplálkozásunkkal? j \ / I Testünk minden egyes sejtjét az az étel alkotja, A. V JL amelyet elfogyasztunk, s a táplálék a szervezetünk működésének energiaforrása. Az emberi test hétévenkénti átalakulása az elfogyasztott táplálék feldolgozása által megy végbe. Fontos tehát megismernünk a táplálkozási alapelveket, tudnunk kell, hogyan használhatjuk fel a tápanyagokat a legelőnyösebben, milyen élelmiszertársítások hasznosak, melyek károsak. Néhány egyszerű alapelv gyakorlati alkalmazásával sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért - könyvünk ehhez is tanácsokat ad a bevezetőben, a receptek pedig a megvalósításban segítenek.
Nem csak a vegetáriánus recepteket (tej, tejtermékek és tojás felhasználásával készülő ételek) érdemes kipróbálni, kóstoljuk meg a vegán (tej és tojás nélkül, kizárólag növényi alapanyagokból elkészíthető) ételeket is, hiszen az állati eredetű élelmiszerek helyett sokféle... Tovább

Fülszöveg



Reformkonyha
Vegetáriánus és vegán ételreceptek
Wtl /r iért ajánlatos törődnünk a táplálkozásunkkal? j \ / I Testünk minden egyes sejtjét az az étel alkotja, A. V JL amelyet elfogyasztunk, s a táplálék a szervezetünk működésének energiaforrása. Az emberi test hétévenkénti átalakulása az elfogyasztott táplálék feldolgozása által megy végbe. Fontos tehát megismernünk a táplálkozási alapelveket, tudnunk kell, hogyan használhatjuk fel a tápanyagokat a legelőnyösebben, milyen élelmiszertársítások hasznosak, melyek károsak. Néhány egyszerű alapelv gyakorlati alkalmazásával sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért - könyvünk ehhez is tanácsokat ad a bevezetőben, a receptek pedig a megvalósításban segítenek.
Nem csak a vegetáriánus recepteket (tej, tejtermékek és tojás felhasználásával készülő ételek) érdemes kipróbálni, kóstoljuk meg a vegán (tej és tojás nélkül, kizárólag növényi alapanyagokból elkészíthető) ételeket is, hiszen az állati eredetű élelmiszerek helyett sokféle növényi alapanyagot használhatunk a konyhában, védve ezzel az egészségünket és a környezetünket egyaránt. Vissza
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem