1.104.653

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

So Good

Des céréales de l'entrée au dessert

Szerző
Párizs
Kiadó: Éditions du Seuil
Kiadás helye: Párizs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 172 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Francia  
Méret: 24 cm x 24 cm
ISBN: 2-02-081680-6
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


SliilÉi r




Du seigle dans une salade au pamplemoűsse Du sarrasin dans des gaulies a l'andouille ! Du mais pour une polenta des îles ! De l'épeautre au lait de coco 1 Du blé dans une pizza au fenouil
Bienfaisantes et généreuses,
les céréales sont bonnes pour la santé. Alors, laissez-vous séduire par rimagination fertile de Domitille Langot et cuisinez-les sous toutes leurs formes !
60 recettes originales pour redécouvrir avec délice seigle, sanasin, orge, épeautre, avoine, mais, riz, blé. quinoa et millet. Sucrées ou salées en condiment, liant ou chapelure, les réalisations sont simplissimes, les saveurs surprenantes.
So good pour nous !
Apres So fresh, ses fruits et légumes,
Domitille et Michel Langot récidivent
pour le plus grand plaisir de nos sens.
Domitille ravit nos papËles en inventant
et en mettant en scene les recettes,
que Michel photographie pour aiguiser notre appétit.

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem