1.054.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Scandinavian cooking

Classic cooking from Sweden, Norway, Denmark and Finland

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Quintet Publishing Limited
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 28 cm x 22 cm
ISBN: 1-85076-569-3
Megjegyzés: Színes ételfotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Scandi
canaLnavian
c o o K 1 1 N G
Scandinavia forms the northernmost region of Europe and includes the countries of Sweden, Norway, Denmark and Finland. Their shared history, traditions and customs can be traced back to the days of the Vikings and naturally the cooking alsó has elements in common. However, once you explore the different cuisines you will find that each country has retained its own unique and unmistakeable flavour.
The key to Nordic cuisine is climate. For the long, cold winters people traditionally had to store supplies and this led to an unparalleled selection of delicious dried, smoked and < meat and fish. In winter the emphasis is i
and wild mushrooms, simmering hot:
m i vV^/IBF^ I home-baked bread. In summer i
contrast, recipes make the i abundance of fresh meat anc vegetables, fruits and berries.
Scandinavian Cooking contains a well-chosen selection of recipes from all four countries, bringing together the best and most distinctive tastes from each... Tovább

Fülszöveg


Scandi
canaLnavian
c o o K 1 1 N G
Scandinavia forms the northernmost region of Europe and includes the countries of Sweden, Norway, Denmark and Finland. Their shared history, traditions and customs can be traced back to the days of the Vikings and naturally the cooking alsó has elements in common. However, once you explore the different cuisines you will find that each country has retained its own unique and unmistakeable flavour.
The key to Nordic cuisine is climate. For the long, cold winters people traditionally had to store supplies and this led to an unparalleled selection of delicious dried, smoked and < meat and fish. In winter the emphasis is i
and wild mushrooms, simmering hot:
m i vV^/IBF^ I home-baked bread. In summer i
contrast, recipes make the i abundance of fresh meat anc vegetables, fruits and berries.
Scandinavian Cooking contains a well-chosen selection of recipes from all four countries, bringing together the best and most distinctive tastes from each one. There is useful information on how to serve the food as well as fascinating insights into the traditions and customs associated with particular dishes. Vissza

Tartalom


Vissza

Sonia Maxwell

Sonia Maxwell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sonia Maxwell könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem