1.055.340

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sport és táplálkozás

Mit, miért, mikor?

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége
Kiadás helye: Tatabánya
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 170 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 963-8103-39-6
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg



in

ml^^BHMBPiiM
m Mmmwmmmmmmm:Mám

mm



Miben van tobb kalória/energia: az et
w '1III IIBI^wm
olajban, vagy a sertészsírban? Mi a különbség a probiotikus és az elo flórás joghurt között?
I ¦• ¦
i §» m
: '
az,
Miből készül a vaj és miből a Miért fontosak a fehérjék sz


Mi az a vércukorszint.'
mik
A só jó vagy rossz szervezetünk szá mára? .
Mik azok a szteroidok? Milyen a jó csokoládé? Miért és mennyivel „zsírosabbak" a lányok mint a fiúk?
Szervezetünkben hol élnek a jó baktériumok és hányan vannak? Milyen komoly veszélyek fenyegetik azokat, akik akaratukon kívül fogynak

Ha szeretne a feltett kérdésekre választ kapni, akkor Ön most azt a könyvet tartja a kezében, amelyre ehhez szüksége van.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem