A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Termesszünk otthon finomabbat!

Tippek és trükkök a legtökéletesebb ízű, otthoni termesztésű terményekhez

Szerző
Fordító
Lektor
Fotózta

Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 223 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-406-133-5
Megjegyzés: Színes fotókkal, ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


James Wong bizonyítékokon alapuló tanácsait követve
az alábbi eredményeket érheti el: • • •
A PARADICSOMOK
• ÉDESEBBEK,
• ÉSI®%-KAL • TÖBB C-VITAMINT
, TARTALMAZNAK • •
AZ EPREK AROMÁJA
• A CHILIK • CSÍPŐSSÉGE
• • • • •
• •
AZ ÁFONYÁK ANTIOXIDÁNS-TARTALMA
• • •
• • •
Termesztett már gondosan egy nagy csomó paradicsomot, aminek csak az volt a baja, hogy amikor leszedte, nem volt semmilyen íze? James Wong botanikus és ismert kertészeti szakíró meg van gyó'ződve arról, hogy az elfogadott kertészeti gyakorlat téved a bó'séges termés, illetve a gazdag íz elérése tekintetében.
Mit ígér James? Egyszerűen a legjobb ízű fajták termesztésével, kevesebb hókuszpókusszal nemcsak ízesebb terményhez jutunk, de befektetett munkánk is meghozza a várt eredményt.
A kötet - a szokványostól eltérően - ötvözi a tudomány eredményeit a tradicionális technikákkai, így érhetjük el, hogy az általunk termelt zöldségek jó ízűek, zamatosak legyenek, valamint hogy sokféle izgalmas, újszerű... Tovább

Fülszöveg


James Wong bizonyítékokon alapuló tanácsait követve
az alábbi eredményeket érheti el: • • •
A PARADICSOMOK
• ÉDESEBBEK,
• ÉSI®%-KAL • TÖBB C-VITAMINT
, TARTALMAZNAK • •
AZ EPREK AROMÁJA
• A CHILIK • CSÍPŐSSÉGE
• • • • •
• •
AZ ÁFONYÁK ANTIOXIDÁNS-TARTALMA
• • •
• • •
Termesztett már gondosan egy nagy csomó paradicsomot, aminek csak az volt a baja, hogy amikor leszedte, nem volt semmilyen íze? James Wong botanikus és ismert kertészeti szakíró meg van gyó'ződve arról, hogy az elfogadott kertészeti gyakorlat téved a bó'séges termés, illetve a gazdag íz elérése tekintetében.
Mit ígér James? Egyszerűen a legjobb ízű fajták termesztésével, kevesebb hókuszpókusszal nemcsak ízesebb terményhez jutunk, de befektetett munkánk is meghozza a várt eredményt.
A kötet - a szokványostól eltérően - ötvözi a tudomány eredményeit a tradicionális technikákkai, így érhetjük el, hogy az általunk termelt zöldségek jó ízűek, zamatosak legyenek, valamint hogy sokféle izgalmas, újszerű terményt tudjunk termeszteni, amelyekre korábban soha nem is gondoltunk. James 40 olyan egyszerű ételreceptet is közöl - utána lehet számolni -, amelyek főbb hozzávalóit magunk is meg tudjuk termelni. Hát akkor, mire várunk még? Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

James Wong

James Wong műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: James Wong könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem