1.104.209

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

The Authentic Hungarian Cookbook

100 Recipes

Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Budapest
Kiadó: Corvina
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 72 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 25 cm x 19 cm
ISBN: 963-13-4085-6
Megjegyzés: 2. kiadás. Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg



Many of the most popular Hungarian dishes are also the easiest to nnake - and difficult to ruin. They are worth making in fairly large quantities since they taste even better reheated. The perennial favourite, paprika chicken, is one such dish.
Fry the finely chopped onions, remove from the heat and sprinkle with paprika. Add the chicken cut into portions, sprinkle with salt and add the sliced skinned tomato and green pepper. Cover with a lid and stew over moderate heat, adding a little water from time to time. When the meat is tender, add the flour mixed with the sour cream, bring to the boi and simmer until the gravy thickens to a creamy consistency. Serve accompanied by galuska dumplings
Corvina

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
The Authentic Hungarian Cookbook The Authentic Hungarian Cookbook The Authentic Hungarian Cookbook The Authentic Hungarian Cookbook
Állapot:
2.540 ,-Ft
13 pont kapható
Kosárba