1.054.300

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Torták és más édességek

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-9731-27-1
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Narancstorta, csokoládés éclair vagy millefeuilles: ezeknek az ínyencfalatoknak és a cukrászművészet számos más klasszikusának könnyen követhető leírását találja könyvünkben. Akár saját magát, akár vendégeit örvendeztetné meg az omlós, leveles vagy égetett tésztából készített, csokoládéval, friss gyümölcsökkel vagy könnyű krémekkel ízesített alkotásokkal, a receptek széles választéka minden ízlést kielégít.

Tartalom

Pekándiós pite4
Millefeuilles6
Párizs-Brest fánkkoszorú8
Egzotikus gyümölcstortácskák10
Citromtorta12
Csokoládés éclair14
Szilvás brióstorta16
Karamellizált körtével töltött leveles tészta18
Csokoládétorta20
Levelestészta-kosár vaníliakrémmel, gyümölccsel22
Sütőtökös pite24
Képviselőfánk-hattyúk26
Creme-brulée torta28
Narancstorta30
Almás táskák32
Vajasmorzsa-torta34
Pirított mandulás torta36
Tortácskák tejszínnel és friss gyümölcsökkel38
Tarte Tatin, banánnal40
Pithiviers42
Sárgabaracktorta44
Szirupos mandulás torta46
Saint Honoré48
Rebarbaratorta50
Mandulás-kókuszos tortácskák52
Dán barackos papucsok54
Nagymama tortája56
Tanácsok és tippek58
Tárgymutató64
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem