1.054.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Westfälische Küche

Über 100 köstliche Rezeptideen

Szerző

Kiadó: Pawlak Verlagsgesellschaft mbH
Kiadás helye: Herrsching
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény kötés
Oldalszám: 94 oldal
Sorozatcím: Gut essen
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 3-88199-894-2
Megjegyzés: Színes fotókkal és fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Feinschmeckern erschließt sich die Westfälische Küche nicht sofort, sondern erst auf den zweiten Blick. Sie zeichnet sich durch verschlossene Herbheit aus. Gerne bringt man traditionelle, bodenständige und rustikale Gerichte auf den Tisch. Individuell kochen heißt auch für die Westfalen, das Althergebrachte zu pflegen und lebendig zu erhalten.
Die Westfalen kennen zahlreiche Suppen auf der Basis von landestypischem Gemüse, Wurst und Milch. »Dicke Bohnen mit Speck«, »Westfälischer Reibekuchen«, »Grünkohl mit Mettwurst« und »Pfefferpotthast« haben sogar Einzug in die internationalen Speisekarten gehalten. »Pumpernickel mit Westfälischem Knochenschinken« und »Westfälische Götterspeise« zählen ebenfalls zu den Gerichten, die weit über die Landesgrenzen hinaus
bekannt wurden.

Tartalom


Vissza

Brigitte Karch

Brigitte Karch műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Brigitte Karch könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem