1.104.896

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Wok cooking

Szerző
Szerkesztő
Godalming
Kiadó: Aura Books
Kiadás helye: Godalming
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Great little cook books
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 20 cm x 16 cm
ISBN: 1-901683-16-8
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


I. Devein the prawns, rinse and pat dry. Mix together the soy sauce and the rice wine or sherry, add the prawns and set aside for about 5 minutes.
2. Meanwhile, finely chop the white part of the spring onions. Thinly slice the green part diagonally Keep them separate. Beat the eggs with the sesame oil. Season to taste with salt and white pepper
3. Heat the groundnut oil in a preheated wok. Drain the prawns and pat dry Add to the wok and stir-fry for about 2 minutes. Remove the prawns from the wok and drain on kitchen paper Pour off the hot oil and return the wok to the heat
4. Melt the butter in the wok. Add the white part of the spring onions and stir fry for about I minute, until translucent. Pour in the beaten egg mixture and cook stirring constantly As soon as it begins to set, mix in the prawns. Cook until the mixture is just set, but still creamy Serve immediately garnished with the green part of the spring onions.
GREAT LITTLE COOK BOOKS are designed and written to... Tovább

Fülszöveg


I. Devein the prawns, rinse and pat dry. Mix together the soy sauce and the rice wine or sherry, add the prawns and set aside for about 5 minutes.
2. Meanwhile, finely chop the white part of the spring onions. Thinly slice the green part diagonally Keep them separate. Beat the eggs with the sesame oil. Season to taste with salt and white pepper
3. Heat the groundnut oil in a preheated wok. Drain the prawns and pat dry Add to the wok and stir-fry for about 2 minutes. Remove the prawns from the wok and drain on kitchen paper Pour off the hot oil and return the wok to the heat
4. Melt the butter in the wok. Add the white part of the spring onions and stir fry for about I minute, until translucent. Pour in the beaten egg mixture and cook stirring constantly As soon as it begins to set, mix in the prawns. Cook until the mixture is just set, but still creamy Serve immediately garnished with the green part of the spring onions.
GREAT LITTLE COOK BOOKS are designed and written to provide practical, easy-to-follow recipes for a . wide range of popular cuisines at an affordable price.
Delicious dishes from East and West, from Chicken with Walnuts and Beef with Onions to Red-cooked Prawns and Chinese Mushrooms with Celery.
Cooking in a wok is so easy and with these step-by-step recipes, success is-almost guaranteed. In addition, the book is packed with practical tips on getting the most from your wok.
ISBN 1-901683-16-8
9 f oIru I ooJIoJ
9781901683165 Vissza

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem