1.043.039

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az őszi boros időszakhoz tökéletesen illő könyveket kínálunk Önnek! A borászat és az őszi hangulat maga a művészet, nálunk megtalálja a legjobb könyveket ahhoz, hogy jobban megismerhesse a borászathoz és az ehhez kapcsolódó területek adta élményeket. Az őszi hűvös beálltával semmi sem lehet jobb, mint lapozgatni egy jó könyvet és elmerülni az őszi tájak, a boros vidékeken szövődött szerelmek vagy az izgalmas borvidéki túrák világában.

Éppen ezért ajánljuk Önnek a következő könyveinket:

A borkóstolás

Fedezze fel a borkóstolás rejtelmeit ezen izgalmas könyv segítségével. Tanuljon meg új ízeket felismerni és bortársításokat alkotni.

Bakancslista – Bor

Nemcsak a külföldi nagyhírű borvidékeket mutatja be, hanem segít abban is, hogy a városokban rábukkanhassunk a legjobb és legegyedibb boros helyszínekre.

Magyar borvidékek

Az egyes borvidékeken belül megismerkedhetünk a jelentősebb borászatokkal, valamint a különböző borászok borkészítési "filozófiájával", szakmai hitvallásával.

A webáruházunkban széles választékban találhatók további borral kapcsolatos könyvek, így garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet az ön számára. Ne habozzon, nézzen szét ITT.