1.043.039

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Segítség, információ

Rólunk
Szállítási feltételek
Pontáruház
Előjegyzés

„8 éves koromban léptem át először antikváriumi küszöböt családommal, és világa annyira megkapott, hogy két évre rá már ismerősünk kérésére kutattam fel egy ritka könyvet. Az első hálás szavakon felbuzdulva eltökéltem: antikvárius leszek, ha nagy leszek. Tovább jártam az antikváriumokat, míg 18 évesen megnyitottam sajátomat, amely két év alatt Szeged legnagyobb antikváriumává nőtt” – így nyilatkozik a cég alapítója, kinek első hallomásra képtelen álma egy olyan rendszer létrehozása volt, amely minden könyvnek megtalálja a gazdáját. Online antikváriumunk 2001-ben nyitott meg 45.000 kötettel, amely mára több mint 800.000 könyvet kínál eladásra. 60 főnél is többen foglalkoznak a könyvek feldolgozásával, és Ön közel 100 kolléga és partner együttműködése nyomán kapja kézhez a könyveit.

A magyar antikvár könyveinket Új-Zélandtól Dél-Afrikáig, Egyiptomtól Peruig olvassák, nem csak magyarok: 55 országba szállítunk rendszeresen.

Árukészletünk naponta akár több száz kötettel állandóan bővül. Nagy gondot fordítunk arra, hogy az általunk kínált könyvekről a legpontosabb tájékoztatást adjuk, ezért a könyvészeti adatokon kívül tájékoztatjuk a könyvek állapotára vonatkozó leírással, a könyvekről készült fotókkal, a könyvek tartalomjegyzékével, valamint többnyire a fülszövegükkel is. Minden könyvnél jelezzük, ha melléklettel együtt kapható. Áruházunk egy időben minden könyvből csak egy példányt kínál fel, több példány egyesével helyezhető kosárba.

Elérhetőségeink:
Ügyfélszolgálat:
Tel.: +36 (62) 452-833
Email: info@antikvarium.hu
Személyes átadóhelyek központja:
Tel.: +36 (1) 215-7972
Email: atadopont@antikvarium.hu
Üzemeltető adatai:
Cégnév:
Antikvárium.hu Kft.
Székhely:
6771 Szeged, Makai út 29.
Bankszámlaszám:
10201006-50251335-00000000
Adószám:
23699261-2-06
Cégjegyzékszám:
06-09-018051
MKEH nyilvántartási szám:
C/003294.


BELFÖLDI MEGRENDELÉS


Regisztrált ügyfeleink a megrendelés leadásakor a következő átvételi módok közül választhatnak:

 • Átadópartnernél, személyesen
 • FOXPOST csomagautomatákon keresztül
 • Pick Pack Ponton (Relay, Inmedio újságárusnál; OMV, MOL, AVIA & AVANTI benzinkúton; COOP élelmiszerüzletekben; Playersroom, 220 Volt üzletekben), személyesen
 • Sprinter házhoz szállítással
 • Külföldre postázás (bővebb információ a „KÜLFÖLDI MEGRENDELÉS” menüpontban)
 • PostaPonton (Postákon, MOL kutakon, csomagautómatáknál, Coop üzletekben, Media Markt csomagautomatákból, Trendmaker csomagponton)
 • GLS házhoz szállítással
 • Magyar Posta – MPL házhoz szállítással

Az átadópartnereknél történő átvétel ingyenes. FOXPOST automaták, Sprinter Futárszolgálat, PostaPont, Pick Pack Pont vagy Magyar Posta - MPL választása esetén a szállítási díj a feladandó könyv(ek) értékétől függ.

Mindhárom tarifa díja tartalmazza az utánvételi díjat. A belföldi szállítási költség nem függ a kiszállítás helyszínétől.

A 2023. május 01-től életbe lépő, az utánvételi díjat is tartalmazó csomagfeladási árak a következők:


Fizetendő csomagértékÁtadópartnernélFOXPOSTPick Pack PontonSprinter FutárszolgálattalPostaPontonGLS FutárszolgálattalMagyar Posta - MPL
0-4999 Ft0 Ft1488 Ft1488 Ft1788 Ft1588 Ft1888 Ft1788 Ft
5000-9999 Ft0 Ft1188 Ft1188 Ft1398 Ft1288 Ft1888 Ft1398 Ft
10000-14999 Ft0 Ft940 Ft840 Ft980 Ft940 Ft1888 Ft980 Ft
15000 Ft-tól0 Ft0 Ft0 Ft0 Ft0 Ft1888 Ft0 Ft

A könyvcsomagot a futárszolgálat házhoz szállítja, átadópartnereinknél és Pick Pack Pontokon, PostaPontokon személyes átvétel lehetséges.


1. Átadópartnernél, személyesen

Megrendelt könyveit az alábbi helyeken veheti át személyesen, postaköltség nélkül:


Kérjük, válasszon egy átadópontot!

Valamennyi átadópontunkon könyvvel és bankkártyával is fizethet! Ismerje meg a Fizessen könyvvel! lehetőségünket >>

A megrendeléseket - lezárt csomagokban - néhány napon belül eljuttatjuk a fenti üzletekbe.

A könyvek átadópontra való megérkezéséről e-mailben automatikusan küldünk tájékoztatást.

Átadópartnereink nem jogosultak a csomagok megbontására, így a helyszínen csak a teljes megrendelés vehető át; az egyedi igényeket ügyfélszolgálatunk fogadja.

A megrendelt könyveket 5 munkanapig tartjuk fenn.

Amennyiben érdekli az Antikvarium.hu Partnerprogramja, részletesen olvashat róla az alábbi feliratra kattintva:

Ha Önnek vagy egy barátjának jól megközelíthető könyvesboltja van valamelyik magyarországi nagyvárosban, és...

 • üzletét ismertté szeretné tenni országszerte
 • kiegészítené kínálatát 1.043.039 kötet antikvár könyvvel
 • keresi az új bevételi forrásokat
 • szeretne az Antikvárium.hu partnere lenni,

kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Email: info@antikvarium.hu

Tel.: +36 (62) 452-833

Dolgozzon velünk egy dinamikusan fejlődő csapat partnereként!


2. PostaPontok:


a., Postán maradó, postahelyi PostaPont


Országszerte több mint 3000 átvételi ponton biztosított a kényelmes és gondtalan csomagátvétel.A posták nyitvatartási idejében bármikor átveheti csomagját. SMS-ben vagy e-mailben kap értesítést a csomagja érkezéséről.A csomagok 5-10 munkanapos őrzési idővel vehetők át.


b., PostaPont csomagautomata


Az ország több tucat pontján, városok forgalmas helyein, napi 24 órában állnak rendelkezésére képernyőfelülettel rendelkező, korszerű csomagautomaták.A kapott kód és saját telefonszámának megadásával máris hozzáférhet rendeléséhez. A csomagok 2 munkanapos őrzési idővel vehetők át.


c., MOL-Coop PostaPont


A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig napi 12 órában nyitva tart, így rendelését későn este, korán reggel vagy a hétvégén is átveheti.SMS-ben vagy e-mailben kap értesítést a csomagja érkezéséről. A csomagok 5-10 munkanapos őrzési idővel vehetők át.


Irányítószám:

3. FOXPOST csomagautomaták


Megrendeléseit átveheti FOXPOST csomagautomatákon keresztül is. Csak válassza ki az Önhöz legközelebb eső FOXPOST csomagautomatát.

Mikor megrendelése bekerül a FOXPOST rendszerébe, automata értesítőben megkapja csomagazonosítóját. Ezt felhasználva a www.foxpost.hu weboldalán nyomon követheti csomagja státuszát.

Ha a csomagja megérkezett a kiválasztott átvételi pontra, SMS-ben és/vagy e-mailben kap értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi kóddal csak Ön nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.

Ezért kérjük, hogy érvényes adatokat adjon meg!

A csomagok átvételére 3 nap áll rendelkezésére.

A FOXPOST esetében kétféle fizetési mód lehetséges: bankkártyával online illetve bankkártyával a helyszínen. A FOXPOST átvételi módnál csak bankkártyával tud fizetni.

4. Pick Pack Ponton


Fix díjért átveheti megrendelését egy Önhöz közeli benzinkúton, hírlapárusnál vagy üzletben is a Pick Pack Pont szolgálat segítségével:

Kérjük, válasszon egy átadópontot!
5. Sprinter házhoz szállítással


Kiszállítás esetén a megrendelt könyveket a rendelésüket követő munkanapon átadjuk a Sprinter futárszolgálatnak. Ezután a könyvek kézhezvételének időpontja a szolgálat kézbesítési idejétől függ, amely a csomag feladásától számított maximum 48 óra. Ha a Sprinter futárszolgálatos küldeménye munkanapokat számítva 48 órán belül mégsem érkezne meg, kérjük, jelezze ezt ügyfélszolgálatunknál a következő elérhetőségek valamelyikén: +36 (62) 452-833 vagy info@antikvarium.hu.

6. GLS házhoz szállítással


Kiszállítás esetén a megrendelt könyveket a rendelésüket követő munkanapon átadjuk a GLS futárszolgálatnak. Ezután a könyvek kézhezvételének időpontja a szolgálat kézbesítési idejétől függ, amely a csomag feladásától számított maximum 48 óra. Ha a GLS futárszolgálatos küldeménye munkanapokat számítva 48 órán belül mégsem érkezne meg, kérjük, jelezze ezt ügyfélszolgálatunknál a következő elérhetőségek valamelyikén: +36 (62) 452-833 vagy info@antikvarium.hu.

Nagyszabású akcióink idején a szállítási idő jelentősen megnövekedhet a rendelések számától függően.

Amennyiben 24 órán belül több alkalommal rendel meg könyveket, automatikusan összevonjuk a reggel 6-tól másnap reggel 6-ig tartó időintervallumba eső megrendeléseit. Ha eltérő napokon leadott megrendeléseit szeretné összevonni, kérjük, értesítsen bennünket az info@antikvarium.hu email-címen.)

7. Magyar Posta - MPL


Kiszállítás esetén a megrendelt könyveket a rendelésüket követő munkanapon átadjuk a Magyar Posta - MPL futárszolgálatnak. Ezután a könyvek kézhezvételének időpontja a szolgálat kézbesítési idejétől függ, amely a csomag feladásától számított maximum 48 óra. Ha a Magyar Posta - MPL küldeménye munkanapokat számítva 48 órán belül mégsem érkezne meg, kérjük, jelezze ezt ügyfélszolgálatunknál a következő elérhetőségek valamelyikén: +36 (62) 452-833 vagy info@antikvarium.hu.KÜLFÖLDI MEGRENDELÉS


Regisztrált külföldi ügyfeleink a megrendelés leadásakor a következő átvételi módok közül választhatnak:

 • Külföldre postázás
 • Személyes (magyarországi) átvétel (bővebb információ a „BELFÖLDI MEGRENDELÉS” menüpontban)

Megrendelés leadását követően ügyfélszolgálatunk e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot, megrendelése pontos költségeit (könyv(ek) vételi ára, postaköltség összege, külföldi bankszámla esetén kezelési költség) részletezve. A fizetendő végösszeget előre kérjük kiegyenlíteni banki átutalással vagy PayPalon keresztül.


1. Külföldre postázás

A külföldi megrendelések postaköltsége kizárólag a csomag tömegének függvénye, amely a megrendelés feldolgozása során derül ki. Amennyiben a „Külföldre postázás” opciót választja, a rendelés feldolgozása után – várhatóan a megrendelés leadását követő munkanapon – külön e-mailben tájékoztatjuk a fizetendő végösszegről. Abban az esetben, ha Ön nem magyar bankszámláról és nem forintban utal, további 10% kezelési költséget számítunk fel.

A fizetendő végösszeg beérkezése után néhány munkanapon belül indítjuk csomagját.

A külföldre történő házhozszállítás átlagos ideje Európán belül 3-5 munkanap, Európán kívül 2 hét.

A feladás napján e-mailben tájékoztatjuk a küldeményazonosítóról, illetve a csomagkövetés lehetséges módjáról.

Minden esetben a Magyarországról elérhető legkedvezőbb szállítási módot választjuk a küldemény kézbesítésére a Magyar Posta, a GLS futárszolgálat, vagy a Sprinter futárszolgálat segítségével.

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az Európai Unión kívüli országokból érkező megrendelések esetén megrendelésével összefüggésben vámköltségek merülhetnek fel, melyekről az Antikvárium.hu nem tud részletes tájékoztatást nyújtani, mivel azok országonként eltérőek lehetnek és a mértékük változhat. Erre tekintettel kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy amennyiben az Európai Unión kívüli országba rendelnek termékeink közül, akkor az Európai Unión kívüli szállítási ország vámköltségeiről és vámszabályairól megrendelésük előtt, vagy azt követően szíveskedjenek tájékozódni.

Megértésüket köszönjük!


2. Személyes (magyarországi) átvétel


 • Átadópartnernél, személyesen
 • FOXPOST csomagautomatákon keresztül
 • Pick Pack Ponton, személyesen
 • Sprinter házhoz szállítással – Ügyfélszolgálattal történő egyeztetést követően!
 • Mpl Postaponton
 • GLS házhoz szállítással – Ügyfélszolgálattal történő egyeztetést követően!
 • Magyar Posta – MPL házhoz szállítással – Ügyfélszolgálattal történő egyeztetést követően!

Amennyiben magasnak találja a végösszeg értékét, úgy arra is van lehetőség, hogy módosítsa az átvételt, így csomagjukat kérhetik az egyik ingyenes átadópontunkra, FOXPOST csomagautomatába, Pick Pack Pontra, vagy egy magyarországi ismerős címére (ügyfélszolgálatunkkal történő előzetes egyeztetést követően: 62/452-833, info@antikvarium.hu ).

Bővebb információ a „BELFÖLDI MEGRENDELÉS” menüpontban.


Nagyszabású akcióink idején a szállítási idő jelentősen megnövekedhet a rendelések számától függően.

Amennyiben 24 órán belül több alkalommal rendel meg könyveket, automatikusan összevonjuk a reggel 6-tól másnap reggel 6-ig tartó időintervallumba eső megrendeléseit. Ha eltérő napokon leadott megrendeléseit szeretné összevonni, kérjük, értesítsen bennünket az info@antikvarium.hu email-címen.

Igényeljen kezdőegyenleget!

1. Fogalmak

 • Pontgyűjtő rendszer: Az Antikvárium.hu által bevezetett rendszer, melynek használata során a könyvek vásárlása után pontokat kapnak a vásárlók, melyeket könyvek készpénzfizetés nélküli vásárlására használhatnak fel.
 • Pontáruház: a vásárlók felhasználható pontegyenlegükből ebben a virtuális áruházban vásárolhatnak.
 • Pontgyűjtés: normál, forint alapú vásárlás során kapott pontok összegyűjtése.
 • Felhasználható pontegyenleg: a pontáruházban felhasználható aktuális pontszám, melyek megrendelt és átvett csomagok utáni jóváírás után használhatók fel. (Az átvett megrendelések után járó pontok mennyisége.)
 • Függőben levő pontszám: megrendelt csomagok esetén járó pontszám, amely csak a csomagok átvétele után válik felhasználhatóvá.
 • Pontok jóváírása: a Függőben levő pontok Felhasználható ponttá történő átalakítása a 2. pontban leírt módon.

2. Működés

Pontgyűjtés:

Minden regisztrált ügyfelünk megrendelt és átvett könyvei mellé ajándék pontot kaphat. A pontszámok képzésének, változtatásának jogát az Antikvárium.hu fenntartja. Az Antikvárium.hu nem garantálja, hogy minden könyv mellé minden esetben pontszám jár.

A vásárlók ezeket a pontokat összegyűjthetik és a későbbiekben felhasználható pontegyenlegüket készpénz nélküli vásárlásra fordíthatják. Az összegyűjtött pontok a regisztrációs ablak melletti személyes adatoknál, illetve a kosárban folyamatosan nyomon követhetőek.

Vásárlást követően a könyvekért kapott pontok, mint függőben levő pontok jelennek meg a vásárló függő pontegyenlegében. Felhasználható pontegyenleg akkor lesz belőle, amikor a megrendelt csomag átvételre kerül. A felhasználható pontegyenleg attól kezdve használható fel vásárlásra.

A megvásárolt könyvek után járó pontok kosárba helyezés után már nem változnak, a kosárba helyezéskor kapott pontokat írjuk jóvá vásárlás után, akkor is, ha a kosárba helyezés és a vásárlás között napok telnek el.

A függőben levő pontok a csomag átvételét követően a következő módon kerülnek jóváírásra, és válnak felhasználható pontokká:

 • Ingyenes átadópontra történő rendelés és bankkártyás fizetés esetén a pontok a csomag átvételétől számítva a következő munkanapon kerülnek jóváírásara.
 • Sprinter futárszolgálattal történő kiszállítás esetén a pontok a csomag átvételétől számítva 5 munkanapon belül kerülnek jóváírásra.
 • Pick Pack Pontos átvételi móddal történő átvétel esetén a pontok a csomag átvételétől számítva 10 munkanapon belül kerülnek jóváírásra
 • Posta Pontos átvételi móddal történő átvétel esetén a pontok a csomag átvételétől számítva 10 munkanapon belül kerülnek jóváírásra
 • GLS futárszolgálattal történő kiszállítás esetén a pontok a csomag átvételétől számítva 5 munkanapon belül kerülnek jóváírásra

Bármilyen probléma esetén azonnali segítséget tudnak igénybe venni ügyfélszolgálatunkon, melynek elérhetősége:

Telefon: +36 (62) 452-833

Email: info@antikvarium.hu

Visszáru kezelése: át nem vett csomagok esetében nem áll módunkban a pontokat jóváírni.

A pontgyűjtés jellemzői:

 • A pontgyűjtés nem igényel semmilyen adatszolgáltatást, vagy külön igénylési eljárást. A pontgyűjtő rendszer indulásától kezdve automatikusan minden ügyfelünk rendelkezésére áll.
 • Az Antikvárium.hu időnként lehetőséget kínál, hogy akció keretében az általánosnál nagyobb mértékű pontokat kínáljon fel vásárlóinak. Ilyen esetekben a könyvadatoknál jól láthatóan elkülönítjük az akciós pontok értékét.

Pontok felhasználása:

A felhasználható pontegyenleg pontáruházunkban használható fel. Pontáruházunk a legfelső sorban található „Pontáruház” menüpontra kattintással érhető el.

A pontáruházban kapható könyveknek csak pontértékük van. A pontáruházból történő távozás és visszatérés normál forintos kínálatunkba a "Kilépés a pontáruházból" gomba kattintva történhet meg, illetve keresés után a találati listában minden esetben szerepel a "Vissza a forintos kínálatba" link.

A pontáruházban kiválasztott könyvek megvásárlása a hagyományos módon történik: kosárba lehet helyezni a kiválasztott könyveket (a kosárban vegyesen lehetnek forintért kapható és pontért kapható könyvek). A kosárban jelezzük a felhasznált pontok és a vásárlásért kapott pontok számát is.

A kosárba helyezett könyvek esetében a pontszámok változhatnak, amennyiben a weboldalon is változtak a pontáruházban a pontszámok akkor is, ha a kosárba helyezés és a vásárlás között napok telnek el.

A pontáruház jellemzői:

 • A felhasználható pontegyenlegnek nincsen felhasználási időkorlátja, az összegyűjtött pontok nem járnak le és nem évülnek el.
 • Akciós időszakban előfordulhat, hogy a szokásosnál kedvezőbb pontokért kínálunk könyveket, ilyen esetekben mindig jelezzük oldalunkon az akciós pontokat.
 • A pontáruházban minden szabadon elérhető könyvünk megtalálható.
 • A pontáruházban kapható könyvekért csak pontokkal lehet fizetni. Nincs mód adott könyvet megvásárolni részben pontért, részben készpénzért. Amennyiben vegyesen kíván vásárolni, pontáruházunkban válasszon pontért kapható köteteket, forintos kínálatunkban pedig forintért kapható köteteket.
 • Felhasználható pontegyenleg értékénél nagyobb pontszámú könyve(ke)t nem lehet vásárolni.

3. Számlázás, visszaigazolás

Megrendelés utáni visszaigazoló emailünkben szerepelnek a pontért megvásárolt könyvek is.

A számlán, illetve könyvösszesítőn a könyvek 1 Ft-os áron szerepelnek, ami kedvezményként a számla végösszegéből levonásra kerül.

A pontokkal kapcsolatos tranzakciók (pontgyűjtés és vásárlás a pontáruházban) minden ügyfelünk számára visszakereshető a regisztrációs ablaknál található "Pont történet" gombra kattintva.

Amikor egy bizonyos könyvet keres, előfordulhat, hogy csak a könyvadatot találja adatbázisunkban, mert a hozzá tartozó példány már elkelt. Ilyenkor a könyv adatai mellett az "Előjegyzem" szó található. Erre kattintva előjegyezheti a könyvet anélkül, hogy be kellene gépelnie a hozzá tartozó adatokat. Az „Előjegyzésem rögzítése” gombra kattintva rendszerünk összeállít egy listát a keresett könyv kiadásairól. Ha az előjegyezni kívánt könyv több kiadásban létezik, akkor táblázatunkban megtalálja, hogy az jelenleg mely kiadásban kapható. Ha a keresett könyvnek ezen kiadása megfelel Önnek, akkor azonnal megrendelheti a „Kosárba” gomb megnyomásával. Ha a könyv olyan kiadását szeretné megrendelni, amelyik jelenleg nem kapható, akkor a táblázatban az(oka)t a pipá(ka)t hagyja benne az „Előjegyzem” oszlopban, amelyik kiadás Önt érdekli. Abban az esetben, ha az adott mű több kiadását is megjelölte, akkor ezen kiadások bármelyikének beérkezésekor azonnal értesítjük Önt egy automata emailben. Egy mű előjegyzése esetén egyetlen értesítést kap, majd előjegyzését inaktívvá tesszük. (Bátran jegyezze elő tehát a keresett művet több kiadásban is, hiszen amikor az egyik kiadás beérkezéséről megkapja az értesítést, az ugyanazon műre vonatkozó előjegyzése automatikusan inaktiválódik.) A beérkezett könyvek kiértesítése az előjegyzések időrendjében történik.

Előjegyzési szándékát az „Előjegyzésem adatainak rögzítése” gomb megnyomásával véglegesítheti.

Az „Előjegyzéseim listája” gombra kattintva bármikor megtekintheti, hogy mely könyvekre jegyzett már elő, előjegyzéseit törölheti, aktiválhatja/inaktiválhatja. Ugyanitt az alsó táblázatban beállíthatja, hogy az aktív előjegyzéseihez tartozó mely kiadású kiadványok beérkezéséről kér értesítést.

Akkor is előjegyezhet az Ön által keresett könyvre, ha az még nem szerepel adatbázisunkban. Ilyenkor elegendő a könyv címét, esetleg ezen kívül még a szerző nevét beírnia. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a könyv címét mindig szükséges megadnia (a cím megadása nélkül az előjegyző rendszer nem működik). A keresett könyv címét a megjelent kiadványhoz hűen kell feltüntetnie, pontos helyesírással (ügyelve az ékezetekre, felesleges szóközökre), különben a program nem tudja felismerni. Előjegyzést kizárólag könyvcímre vonatkozóan tudunk elfogadni (sorozatra, kiadóra, évre, kötetszámra, szerzőre nem). Ha szűkíteni szeretné a keresett könyvet például egy konkrét kiadóra és/vagy kiadási évre stb., akkor a könyv címén (és szerzőjén) kívül természetesen ezeket az adatokat is megadhatja.

Ha olyan könyvre jegyezne elő, amely adatbázisunkban megtalálható (azaz van hozzá kapcsolódó példány), de más kiadóval és/vagy kiadási évvel stb., a program felismeri ezt, és felajánlja Önnek a vásárlást. Ilyenkor a "Van megvásárolható példány" szó szerepel a könyv címe mellett. A táblázat jobb oldalán, egy kis rubrikában kipipálhatja, hogy mely könyvekről kér értesítést.

Miután sikeresen előjegyzett egy vagy több könyvre, már csak visszaigazoló levelünket kell megvárnia, amelyben közöljük, hogy megérkezett az Ön által keresett könyv. Ennek idejét sajnos nem tudjuk előre jelezni, bekövetkezhet akár két nap, akár fél év múltán is.

Az előjegyzés nem kötelezi Önt vásárlásra!

Az előjegyzett példányra az előjegyzőket előjegyzési sorrendben értesítjük. Az Antikvárium.hu nem garantálja, hogy minden előjegyzett példány esetében értesítést küld.

Amikor megérkezik Önhöz az értesítés, 6 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, kéri-e a felkínált példányt vagy sem. Az állapotról való tájékoztatás nem különbözik a megvásárolható könyvekétől, tehát mind leírás, mind fénykép tartozik hozzá. Ekkor el kell látogatnia honlapunkra és bejelentkezés után, kizárólag az Ön számára félretett könyvek között megtekintheti a példányt, és ha az megfelel Önnek, megrendelheti.

Ha úgy dönt, hogy mégsem kéri a felkínált könyvet, hét nap múltán kiértesítjük az időrendben Ön után következő előjegyzőt, akire ugyanezek a szabályok vonatkoznak. Ha más nem jegyzett elő ugyanarra a könyvre, vagy senki sem akarja megvenni, akkor bekerül a mindenki által megvásárolható könyvek közé. Ezt azért tartjuk fontosnak megemlíteni, mert ha Ön véletlenül csúszott le a vásárlásról, vagy időközben meggondolta magát, akkor még van esélye arra, hogy a hagyományos módon ráleljen a műre.

Kiértesítés után minden esetben inaktívvá tesszük az Ön előjegyzését. Abban az esetben, ha egy újabb példányra szeretne várni, mert a felajánlott példány valamiért nem felel meg, vagy esetleg lemaradt a megrendelésről, akkor az „Előjegyzéseim listája” képernyőn újraaktiválhatja előjegyzését.

Fizessen könyvvel!
Pillanatnyi áraink
Könyvfelvásárlás
Értesítő

Önnek lehetősége van feleslegessé vált könyveivel, pénz nélkül kifizetni aktuális megrendelését a beszámítási listában szereplő könyvek átadásával. Beszámítási igényét személyes átvételkor bármelyik ingyenes átadópontunkon jelezheti. Amennyiben postai úton küldi be cserekönyveit (pl. Pick Pack Pontos átvétel vagy házhozszállítás esetén), kérjük, e-mailben jelezze igényét a megrendelést követően az info@antikvarium.hu címen.

 1. Amennyiben átadópartnernél adja le könyveit (Kizárólag ingyenes átadóponton történő megrendelés átvételekor):Beszámításra szánt példányait valamennyi átadópontunkon (átadópontok listája) leadhatja megrendelt csomagja átvételekor.
 2. Amennyiben postai úton juttatja el könyveit (Házhozszállítást, Pick Pack Pontot, vagy akár ingyenes átadóponton történő átvételt állított be):Kérjük, e-mailben jelezze a megrendelést követően az info@antikvarium.hu címen, hogy élne a „Fizessen könyvvel” szolgáltatással! A weboldalon, a „Fizessen könyvvel” beszámítási listánkban található könyveket és az itt letölthető űrlapot postai úton juttassa el az Antikvárium.hu Kft. 6724 Szeged, Vásárhelyi Pál utca 3-5. címre. Postázáskor mindenképp tüntesse fel a regisztrációjában használt azonosítóját! Postai úton beküldött könyveknél a beérkezést követő 2 munkanapon belül e-mailben értesítjük a beszámítható értékről. Tájékoztatjuk, hogy utánvéttel feladott küldeményeket nem áll módunkban átvenni!

A meghirdetett lista az aktuális napra vonatkozó ajánlatot mutatja, és minden nap 24:00-kor frissül, így javasolt a beszámítás lehetőségét és értékét a beszállítás/beküldés napján ellenőrizni. A könyvek átvételekor az aznap aktuális ár a mérvadó. Kérjük, győződjön meg a listában talált és a beszámításra kínált kiadvány azonosságáról, az ajánlat más kiadású példányra nem vonatkozik. A beszámítási ár a jó állapotú, legfeljebb csak apróbb hibát és sérülést tartalmazó könyvekre vonatkozik. Azonban lehetőség van nagyobb hibával rendelkező könyvek beszámítására is értékcsökkent összegen. Könyvtári könyvet csökkentett áron van lehetőségünk beszámítani. Ha a sérülések, bejegyzések bizonyos mértéket meghaladnak, a könyvek átvétele már nem lehetséges. A dedikáció, ex libris, tulajdonosi- és ajándékozási bejegyzés nem akadálya a könyvbeszámításnak. Amennyiben adott kiadványból több mint 2 példányt kínál fel, kérjük, látogatása előtt egyeztessen a 061 215 7972 telefonszámon, és győződjön meg a beszámítás lehetőségéről.

Teljes vásárlás is fizethető könyvvel, azonban felhívjuk figyelmét, hogy többlet különbözet esetén készpénzt visszaadni nem áll módunkban. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bizonyos esetekben a beszámítást indoklás nélkül visszautasítsuk.

A „Fizessen könyvvel!” szolgáltatás pontos menete:

Ingyenes átadópontokon történő átvétel esetén:

 1. Tájékozódjon szolgáltatásunk részleteiről, s válogassa ki feleslegessé vált köteteit beszámítási listánk segítségével!
 2. Rendelje meg a vásárolni kívánt könyveit a webáruházban!
 3. A beszámítás napján ellenőrizze, könyvei szerepelnek-e a beszámítási listában!
 4. A csomagátvételhez hozza el a beszámításra kiválasztott könyveit, egy darab fényképes igazolványát és lakcímkártyáját!
 5. A hozott könyveket partnereink átveszik, az Ön megrendelését átadják.
 6. A csomag átvételekor Önnek csak az esetleges értékkülönbözetet kell fizetnie.

Postai úton történő beküldés esetén:

 1. Tájékozódjon szolgáltatásunk részleteiről, s válogassa ki feleslegessé vált köteteit beszámítási listánk segítségével!
 2. Rendelje meg a vásárolni kívánt könyveit a webáruházban!
 3. Küldjön e-mailt az ügyfélszolgálatnak az info@antikvarium.hu-ra, ahol jelzi, hogy könyvvel szeretne fizetni!
 4. A postázás napján ellenőrizze, könyvei szerepelnek-e a beszámítási listában!
 5. Nyomtassa-, és töltse ki mindhárom példányát az alábbi nyomtatvány vastagon keretezett részeinek: űrlap letöltése
 6. Könyveit és az űrlapot regisztrált küldeményként juttassa el címünkre*!
 7. Várja meg munkatársaink visszajelzését a kötetek beszámítási értékéről!
 8. A csomag átvételekor Önnek csak az esetleges értékkülönbözetet kell fizetnie.
*A regisztrálatlan küldemények beérkezéséért nem tudunk felelősséget vállalni! Címünk: Antikvárium.hu Kft. 6724 Szeged, Vásárhelyi Pál utca 3-5.

Magyarországon először az Antikvárium.hu alakította ki a kedvezményes 'pillanatnyi ár' rendszerét, amelynek lényege:

Minden héten 20000 könyvnek adunk egyedi, 'pillanatnyi ár'-at, amely minimum 20%, maximum 60% árengedményt tartalmaz. Az adott könyvre érvényes kedvezmény a példány eladásáig vagy az új lista életbe lépéséig tart.

A gazdaságosabb vásárlás érdekében felhívjuk kedves vevőink figyelmét, hogy a kosárba tett, de meg nem rendelt példány árkedvezménye napokkal később bármely irányba változhat.

Amennyiben Ön egy könyv drágulását észleli, csak a kedvezményes 'pillanatnyi ár' megszűnését tapasztalhatja.

Tipp: ha Ön egy könyvünket drágának talál, vagy nem áll módjában jelenleg megvásárolni, kérjük, helyezze a kosarába, és figyelje a 'pillanatnyi ár' rendszerünk adta kedvezőbb lehetőséget.

Tipp: érdemes hetente böngészni a pillanatnyi áras könyvek között, hiszen rendszeresen felbukkanhatnak az Ön kedvenc írójánál, vagy kedvenc témakörében egyedi áras példányok.

Tipp: a pillanatnyi áras kedvezmények összevonhatók más kedvezményekkel!

Ha nagyobb mennyiségű könyvet (500 kötet felett) kínál eladásra (magánkönyvtár, könyvhagyaték), jelentkezzen emailben, és munkatársunk felkeresi Önt.

Email küldése: info@antikvarium.hu

Az értesítő beállítása megkönnyíti az egyes témák, sorozatok figyelemmel kísérését. Kérheti az értesítést egyes szerzők könyveiről, sorozatokról, adott könyvkiadók kiadványairól, bizonyos évfolyamokról, valamint háború előtti könyvekről, bejelölheti az Önt érdeklő témát/témákat.

Ez a menüpont segíthet akkor is, ha nem tudja a könyv címét, de más adataival rendelkezik. Ha Ön több értesítőt is beállított, pl. értesítést kér a modellezéssel kapcsolatos könyvekről, valamint "A világirodalom remekei" sorozatról - egy levélben, de külön listában kapja meg a kért információt. Ön választhat, hogy napi vagy heti értesítést kér-e.

Ezeket a könyveket nem tesszük félre Önnek, csak azt tudjuk garantálni, hogy a kiértesítés időpontjában megrendelhetők a honlapon. Amennyiben a kiértesítéseket szüneteltetni szeretné (szabadság, utazás stb. miatt), azt az értesítő módosításánál egyszerűen kikapcsolhatja az „Aktív” mezőből kivéve a pipát.

Adatkezelési tájékoztató
Üzletszabályzat / ÁSZF
Cookie szabályzat
Visszatérítési szabályzat

Felhasználóink adatait bizalmasan kezeljük, védett szerveren tároljuk, és harmadik személynek sem kereskedelmi, sem egyéb célból nem adjuk át. Tevékenységünket a mindenkori adatvédelmi törvények betartásával végezzük.

Adatkezelési elveinket részletesen az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, ami megtekinthető itt.

Webáruházunk Adatkezelési tájékoztatójának korábbi verziói csak PDF formátumban érhetők el, melyeket az alábbi linkeken tud letölteni.
Adatkezelési tájékoztató (Hatályba lépés: 2021. december 1.)
Adatkezelési tájékoztató (Hatályba lépés: 2022. október 16.)
Adatkezelési tájékoztató (Hatályba lépés: 2022. november 24.)

Amennyiben nem tudja megnyitni az Adatkezelési tájékozatót, itt tölthet le ingyenes PDF-olvasót.

A weblap eredeti tartalmának, illetve oldalai bármely szöveges vagy képi alkotóelemeinek engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet. A honlapon található anyagok az Antikvárium.hu Kft. saját elektronikus szellemi termékei, azok másolása, módosított felhasználása, nyilvános közzététele, terjesztése illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal való felhasználása csak az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet. Minden esetben kérje ki az üzemeltető nyilatkozatát a felhasználás jogszerűségéről.

A fenti szabályok minden felhasználó számára kötelező érvényűek. Az ismeretük hiánya vagy a figyelmen kívül hagyásuk következményei a felhasználót terhelik.

A fentebb nem szabályozott honlaptartalom felhasználásával kapcsolatos kérdésekben az 1999. évi LXXVI. törvény, a 2001. évi XLVIII. törvény; 2001. évi LXVII. törvény; 2003. évi CII. törvény [hatályos 2004. május 1. napjától]; 2003. évi CXXV. törvény; 2004. évi LXIX. törvény [hatályos 2004. július 10. napjától]) az irányadóak.

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának aktuális Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei (ÁSZF) megtekinthető itt.

Webáruházunk Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) korábbi verziói csak PDF formátumban érhetők el, melyeket az alábbi linkeken tud letölteni.
ÁSZF (Hatályba lépés: 2014. június 13.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2016. január 6.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2016. szeptember 6.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2016. november 3.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2017. január 25.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2017. június 7.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2017. július 12.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2017. szeptember 25.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2017. november 24.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2018. november 30.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2019. január 12.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2019. október 7.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2021. július 1.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2021. augusztus 9.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2021. augusztus 24.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2022. március 8.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2022. április 21.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2022. június 20.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2022. július 4.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2022. augusztus 9.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2022. szeptember 1.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2022. október 16.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2022. november 24.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2022. december 27.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2023. május 1.)
ÁSZF (Hatályba lépés: 2023. november 13.)

Amennyiben nem tudja megnyitni az ÁSZF-et, itt tölthet le ingyenes PDF-olvasót.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Kézhezvétel (termék átvételének) időpontja átvevőponti átvétel esetében a rendelés átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek átvevőponti blokkal/számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak. Személyes átvételi mód nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

Ön az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

Antikvárium.hu Kft.
6724 Szeged, Vásárhelyi Pál utca 3-5.
Telefon: +36 (62) 452-833
e-mail: info@antikvarium.hu

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát Ha Ön eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a visszaküldött termék(ek) vételárát, valamint az esetlegesen felmerült egyéb költségeket. Szállítási díjat a teljes rendeléstől való elállás esetén térítünk vissza. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Gyakran ismételt kérdések

A www.antikvarium.hu honlapon automata webáruházat működtetünk, amelyben ügyfeleink önkiszolgáló módon vásárolhatnak könyveket.

A megrendelés lépései a következők:

 1. Jelentkezzen be weboldalunkra azonosítója és jelszava segítségével a Belépés/Regisztráció menüpontban.
  Amennyiben jelszavára is szüksége lenne, azt az „Elfelejtette jelszavát?” hivatkozásra kattintva kérheti le rendszerünkből.
  Ha még nem regisztrált ügyfelünk, a Belépés menüben található „Új regisztráció létrehozása” gombra kattintva készítheti el hozzáférését honlapunkhoz.
 2. A keresőszolgáltatás segítségével keresse meg az Önt érdeklő kiadványt kínálatunkban. A Gyorskeresővel a könyvek összes adata között kereshet, a Részletes keresőt pedig a célzottabb (meghatározott kiadó, kiadási év, sorozat, stb.)keresésekhez ajánljuk.
 3. Ha megtalálta a keresett könyvet, kattintson annak címére, hogy megtekinthesse a könyvadatot és a megvásárolható példányokat. Ha nincs megvásárolható példány, akkor kattintson az "Előjegyzem" gombra előjegyzés felvételéhez.
 4. A jobb oldalon válassza ki az Ön számára megfelelő példányt, majd a "Kosárba" ikonra kattintva helyezze azt virtuális kosarába.
 5. Amennyiben szeretne még könyveket vásárolni, kattintson a „Tovább válogatok” gombra. Ezután a 2-4. pont szerint újabb példányokat helyezhet a kosárba.
 6. Ha az összes Önt érdeklő kiadványt a kosarába helyezte, kattintson a „Tovább a kosaramhoz” gombra, vagy a honlapunk jobb felső sarkában látható „A kosaram” ikonra. Így „A kosaram” lapra jut. „A kosaram" lapon áttekintheti kosarának tartalmát, és amennyiben van kuponkódja, azt is megadhatja. Ha mindent rendben talál, kattintson a „Tovább a megrendeléshez” gombra.
 7. A megjelenő lapon beállíthatja a kívánt átvételi és fizetési módot, illetve módosíthatja az előzőleg beállított adatokat (pl. postázási és számlázási adatait). Amennyiben először rendel tőlünk, balról jobbra haladva választhatja ki az Ön számára megfelelő beállításokat.
 8. A vásárlást a Megrendelés véglegesítése lapon nyugtázhatja a Megrendelem gombra kattintva.
 9. A sikeres megrendelésről rendszerünktől azonnal kap egy visszaigazoló képernyőt, valamint e-mail címére is érkezik egy automatikus visszaigazolás.
 10. A leadott megrendeléseket utólag a Megrendeléseim menüben ellenőrizheti.

Igen, van lehetőség arra, hogy a megrendelt könyveket ne házhoz szállítással, hanem személyesen vegye át, díjmentesen. Kérjük, ez esetben szíveskedjen a megrendelés során bejelölni ezt az igényét. Átadópontjainkon bankkártyával is kifizetheti csomagját. Így Önnek nem kell készpénzzel készülnie, ha kényelmesebb megoldás a kártyás fizetés. A megrendelt könyveket az alábbi helyeken veheti át: Átadópontjaink

Igen, fix díjért átveheti megrendelését egy Önhöz közeli hírlapárusnál vagy üzletben is a Pick Pack Pont szolgálat segítségével: Pick Pack Pontok (újságárusok, OMV benzinkútak)

A szállítási költség függ az átvétel módjától és a megrendelt csomag értékétől. Részletesen erről itt olvashat: Szállítási feltételek

A várható szállítási időről részletesen a Szállítási feltételeknél tájékozódhat.

Nem. Ha ilyen igénye van, a legegyszerűbb megoldás az, ha más felhasználói néven is regisztráltatja magát, majd a megrendelésével egy időben küldött emailben közli velünk, hogy a megrendelt könyveket egy csomagban kívánja megkapni. Ilyenkor a postacím értelemszerűen azonos legyen, csak a számlázási adatok különbözzenek.

Ügyfélszolgálatos kollégánk a megrendelés leadását követően felveszi Önnel emailben a kapcsolatot, hogy a könyvek feladásának költségét és a lehetséges fizetési módokat közölhessük, valamint a bankszámlaszámunkat megadhassuk Önnek. A külföldről megrendelt könyvek árát és szállítási költségét előre kérjük bankszámlánkra átutalni. Az átutalást követően továbbítjuk a könyvcsomagot.

A kiválasztott könyvek előzetes személyes megtekintésére nincs lehetőség. Antikváriumunk kifejezetten internetes könyváruház, ezért a vásárlás és a megrendelés egyaránt csak internet útján lehetséges. Nagy gondot fordítunk viszont arra, hogy az általunk kínált könyvekről a legpontosabb tájékoztatást adjuk, ezért a könyvészeti adatokon kívül tájékoztatjuk a könyvek állapotára vonatkozó leírással, a könyvekről készült fotókkal, a könyvek tartalomjegyzékével, valamint többnyire a fülszövegükkel is.

Nem. Ha több könyvet kíván rendelni, kérjük, szíveskedjen azokat a kosarában összegyűjteni és egyszerre megrendelni őket. A kosárba helyezett könyveket egy óráig fenntartjuk az Ön részére, amennyiben a kötet még nincs elhelyezve más kosarában is. Az 1 óra letelte után más is kosarába teheti és megrendelheti az Ön által kiválasztott példányt.

Online licitálási felületünkön, havonta megrendezésre kerülő online árveréseinken lehetősége van ritka gyűjtői minőségű könyvekkel bővítenie saját és szerettei könyvgyűjteményét. Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérnie árveréseinket, amennyiben Ön is érdeklődik az antik, egyedi, bibliofil és dedikált könyvek iránt.
Az aukciós oldalt IDE kattintva éri el.

A könyv adatait és fényképét tartalmazó weblap jobb oldalán szerepelnek az adott könyvből rendelkezésre álló, megvásárolható példányok. Jobbra tőlük található a „Kosárba” gomb: erre kattintva helyezze bele a kiválasztott példányt a kosárba. Ha az Ön kosarában már van könyv, a jobb felső sarokban lévő kosár ábrájára kattintva annak tartalmát tekintheti meg.

Bármely keresés találati listájában a „Kosárba” gombra kattintva hasonlóan megjelennek a könyvből rendelkezésre álló, megvásárolható példányok, amelyeket az előbb leírtak szerint tud a kosarába helyezni.

Ha készletünkben egy adott könyv több példányban is szerepel, akkor lehetőség van arra, hogy többet is megrendeljen belőle. Miután belehelyezte az adott példányt a kosarába, újra a kiválasztott könyv címére kattinthat, ezzel - ha van még megvásárolható példány - újabb könyvadatokat kap más raktári azonosítóval ellátva, majd ezt is belehelyezheti a kosarába.

Igen, kivéve a jelszót. A jelszóban csak ékezet nélküli betűk szerepelhetnek. Máshol viszont kérjük, hogy használja a kis- és nagybetűket, illetve az ékezetes betűket, mert a számlázás és a házhoz szállítás az így megadott adatok alapján történik.

Használja a funkciót! Ha ez a megoldás nem segítene, keressen bennünket telefonon (62/452-833), és közölje azon adatait, amelyek alapján Ön hitelesen azonosítható. Ezt követően adunk egy új jelszót, majd ezzel bejelentkezve módosíthatja azt egy tetszőleges másik jelszóra.

Próbálkozzon újra! Ha akkor sem sikerül, az azt jelenti, hogy rossz felhasználói névvel vagy jelszóval próbálkozott. Ha többszöri próbálkozásra sem sikerül bejelentkeznie, akkor az előző kérdésre adott válaszban leírt módon adunk Önnek egy új jelszót.

Elsőként érdemes ellenőriznie, hogy a regisztrációjában megadott email cím helyes-e (belépés után a fenti "Adataim" linkre kattintva). Ha Ön helyesen adta meg email címét, és mégis azt tapasztalja, hogy egy tőlünk várt levél (napi értesítő, visszaigazolás) nem érkezik meg, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy ellenőrizhessék a problémát. Amennyiben Ön csak az előjegyzési értesítőjét nem kapta meg, annak oka valószínűleg az, hogy még nem került Önre a sor a várólistán.

A fenti hiba egyik oka az lehet, hogy bizonyos, akár az Ön számítógépétől függetlenül működő spam-szűrők védik Önt az Interneten nagy számban előforduló úgynevezett levélszeméttől. Bár ezek a szűrők nagyon hasznosak, tévesen spammé nyilváníthatnak olyan leveleket is, amelyek érdekelnék Önt.

Annak érdekében, hogy leveleink (Értesítő levelek, Visszaigazoló levelek, Hírlevelek) mindig megérkezzenek postaládájába, kérjük, az érkezett leveleinket helyezze át a Beérkezett üzenetek mappába/Elsődleges mappába! Ehhez kérjük, válassza ki levelező programját és kövesse az alább található utasításokat.


1. GMAIL LEVELEZŐ RENDSZER

Levelek áthelyezése a Promóciók mappából

Kattintson a Promóciók nevezetű fiókban található áthelyezni kívánt e-mail mellett található négyzetbe, majd az egeret lenyomva és tartva húzza át a kijelölt levelet az Elsődleges fiókba!

gmail1

Miután áthelyezte az e-mailt, egy rendszerüzenet jelenik meg a képernyőn. Kattintson az „Igen”-re, hogy a jövőben az ilyen jellegű üzenetek minden esetben az Elsődleges fiókba érkezzenek.

gmail2

Levelek áthelyezése a spam mappából

Kattintson a felső menüsávban található „Nem spam” feliratra

gmail3

2. FREEMAIL LEVELEZŐ RENDSZER

Levelek áthelyezése a spam mappából

Kattintson a felső menüsávban található „Nem spam”-re.

freemail

3. CITROMAIL LEVELEZŐ RENDSZER

Levelek áthelyezése a spam mappából

Ha a levelet a spam mappában találja meg, kattintson a menüsávban található „Kéretlen” feliratra majd a „Nem spam”-re.

citromail

Levelek áthelyezése a Promóció mappából

Ha a levelet a Promóció mappában találja meg, kattintson a menüsávban található „Kéretlen” feliratra majd a „Nem promóció”-ra.

citromail2

4. OUTLOOK LEVELEZŐ RENDSZER

Levelek áthelyezése a Levélszemét mappából

Jelölje ki a tőlünk kapott levelet a négyzetbe való kattintással, majd kattintson a felső menüsávban található „Nem levélszemét” feliratra.

outlook

5. INDAMAIL LEVELEZŐ RENDSZER

Levél áthelyezése a Spam mappából

Jelölje ki a tőlünk kapott levelet a négyzetbe való kattintással, majd kattintson a felső menüsávban található „Ez nem spam feliratra.

indamail1

Levél áthelyezése a Promóció mappából

Jelölje ki a tőlünk kapott levelet a négyzetbe való kattintással, majd kattintson a felső menüsávban található „Promóció” gombra, majd a lenyíló ablakon „Nem promóciós levél” feliratra.

indamail2

6. EGYÉB SZOLGÁLTATÓ (t-online.hu, invitel.hu stb.)

Amennyiben egyéb, távközlési szolgáltatónál van postafiókja (pl. t-online.hu, invitel.hu stb.), akkor szolgáltatótól függően a helyi beállított levelező programjában a Spam vagy Levélszemét mappát érdemes megnéznie. Ha ott megtalálja, akkor kattintson jobb egérgombbal az adott levélre, és vegye fel az antikvarium.hu domain-t a megbízható feladók listájára, valamint húzza át vagy helyezze át a levelet a Beérkező üzenetek közé.

Vannak szolgáltatók, ahol csak a webmail-es hozzáférésen keresztül tudja elérni a Spam mappáját, mert azt a helyi beállított levelező programban nem hozza létre a rendszer. Ott szintén át tudja helyezni a Beérkező üzenetek közé levelünket, ezt követően már a következő leveleinket is oda fogja elhelyezni a szolgáltató.

7. SAJÁT LEVÉL KISZOLGÁLÓ (cégnév végződéssel)

Ha Önnek saját levél kiszolgálója van (cégnév végződéssel), akkor a helyi beállított levelező programjában a Spam vagy Levélszemét mappát érdemes megnéznie. Ha ott megtalálja, akkor kattintson jobb egérgombbal az adott levélre, és vegye fel az antikvarium.hu domain-t a megbízható feladók listájára, valamint húzza át vagy helyezze át a levelet a Beérkező üzenetek közé.

Ha az Ön számára közvetlenül nem elérhető a Spam vagy Levélszemét mappa a helyi levelező programjában, ebben az esetben forduljon a kiszolgáló rendszergazdájához, aki be tudja állítani, hogy leveleinket a rendszer ne blokkolja.

A könyvek felvitele folyamatos, naponta több száz kötettel bővítjük megvásárolható könyvkészletünket, ezért érdemes gyakran böngészni kínálatunkat.

A könyv címében, a könyvhöz kapcsolódó névben (szerző, szerkesztő stb.), valamint a tartalomjegyzékben, előszóban, fülszövegben.

Adatbázisunk korlátlan ideig tárolja az Ön kosarának tartalmát, de az adott könyv kosárba helyezése után egy órával a kiválasztott könyv újra megjelenik a mások által is megvásárolható könyvek állományában. Amennyiben Ön helyezi elsőnek a kosarába a könyvet úgy egy óráig a kiválasztott könyv csak az Ön kosarában található meg, ezzel biztosítjuk az Ön számára a könyv megvásárlásnak lehetőségét. Az egy óra eltelte után azonban már más is megveheti az Ön által is kiválasztott könyvet. Amennyiben a könyv már más kosarában is szerepel, nem tudjuk a könyvet egy órára eltenni Önnek.

Ha a kosarában lévő könyvet valaki más hamarabb rendeli meg, Ön akkor sem feltétlenül esik el a könyv megvásárlásának lehetőségétől, hiszen a megrendelés mindig az adott példányra vonatkozik. Ha az adott könyvből van raktáron másik példány is, akkor Ön megrendelheti azt a példányt (szintén a kosárba helyezéssel).

Adatbázisunk tárolja az Ön megrendelésének adatait, ehhez szükség van arra, hogy ez kötődjön a megfelelő felhasználóhoz. A kosárba helyezés Önt nem kötelezi a vásárlásra, a kosárba gyűjtött könyveket bármelyik későbbi időpontban is megrendelheti, természetesen akkor, ha valaki más még nem rendelte meg őket. Ha eláll a vásárlástól, akkor a kosarából a rendelés pillanatáig bármikor törölheti a könyveket.

Ez bankkártyánként eltérő lehet. Kizárólag a kártyán szereplő adatokat kell megadni, ezért javasoljuk, hogy csak akkor kezdje meg a tranzakciót, ha a kártya fizikailag rendelkezésére áll.

A kiválasztott áruk kosárba tételét követően választható ki a bankkártyás fizetési mód. Ennek megjelölése és a Megrendelem gomb megnyomása után honlapunk átirányítja a böngészőt a közvetítő bank (K&H) fizetési oldalára. Itt szükséges megadni a kártya adatait. A tranzakció végén mind a banki weboldal, mind az antikvarium.hu honlapja visszaigazolja a vásárlást, vagy információkat közöl az esetleges sikertelen tranzakcióról. A rendeléstől függő szállítási költséget a végösszeg tartalmazza a fenti díjtáblázatok szerint.

Igen. Automata rendszerünk a feltétel teljesítését biztosító megrendelésének tranzakciójánál figyelembe veszi a jóváírást.

Természetesen. Kérjük, emailben vagy telefonon jelezze igényét az ügyfélszolgálat felé.

A szolgáltatás részletes leírását megtalálja fentebb: Fizessen könyvvel!

Önnek lehetősége van díjmentes SMS-ben kérni felhívást az Antikvarium.hu akcióiról, személyre szóló vagy határidős ajánlatairól. A szolgáltatás a bevezetéskor az előjegyzésből megérkező könyvek közelgő határidejéről küld emlékeztetőt, azonban a jövőben mind több információról igyekszünk értesíteni az igénylőket.

Az SMS-küldő szolgáltatásunk Általános Szerződési Feltételeit elolvashatja itt:

 1. Az antikvarium.hu üzenetküldő szolgáltatását internetes kapcsolaton keresztül igényelheti minden olyan felhasználó, aki a honlapon regisztrált és az általános szerződési feltételeket elfogadja, ill. betartja.
 2. Az antikvarium.hu SMS-szolgáltatásainak bárminemű jogszabályba ütköző használata szigorúan tilos. Ide soroljuk a személyiségi jogok sérelme vagy bármely olyan felhasználási mód, ami természetes vagy jogi személyre, szervezetre ártalmasnak minősíthető. Az antikvarium.hu fenntartja a jogot arra, hogy a felhasználót kizárja a szolgáltatásból szerződésbe vagy jogszabályba ütköző felhasználás esetén.
 3. A felhasználó tudomásul veszi, hogy az antikvarium.hu az üzeneteket hazai távközlési cégek közreműködésével küldi el. A kiküldött SMS üzenetek kézbesítéséért az üzemeltető nem vállal felelősséget.
 4. Az üzemeltető mindent megtesz az üzenetek sikeres továbbítása érdekében, de nem vállal felelősséget a kézbesíthetetlenségből eredő esetleges károkért.
 5. A rendszer naplózza az elküldött sms-eket és a küldés időpontjait valamint címzettjét. Ezek a naplófájlok valósnak és érvényesnek minősülnek az esetleges felhasználói reklamáció ellenére is.
 6. A felhasználók beleegyeznek, hogy a hitelesítéskor megadott saját mobiltelefon számukra a szolgáltató küldhet SMS, MMS, e-mail üzeneteket a saját szolgáltatásairól és akcióiról. Az üzeneteket az antikvarium.hu díjmentesen juttatja el felhasználóinak.
 7. Az üzemeltető kívülálló harmadik személynek a felhasználó elérhetőségeit ki nem adja, csakis az üzemeltető használhatja fel a regisztráció alatt megadott adatokat.
 8. Az adatbiztonságért a felhasználó felel. Az antikvarium.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget a felhasználó által használt azonosító és jelszó nem biztonságos tárolásáért és az ebből eredendő esetleges károkért.
 9. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy az általa üzemeltetett SMS-küldő szolgáltatás ÁSZF szabályzatát indoklás nélkül módosítsa, melyről 8 nappal korábban értesíti felhasználóit.
 10. A felhasználó az SMS szolgáltatás igénylésével a jelen szabályzatot is elfogadja.

Az Antikvárium.hu weboldalán lehetőség van promóciós kódok (kuponkódok) beváltására. A kuponkódok felhasználásának szabályai:

 • A kuponkedvezmény az Új könyvekre, Máté Bence - A kiállítás és Gorka Géza életműve c. könyvekre nem érvényesíthető.
 • A kuponkódot már a kosárban is meg lehet adni , de legkésőbb a megrendelés véglegesítésekor használható fel, a "kuponkód" mezőbe kell beírni.
 • A kupon által biztosított kedvezmény más akciókkal nem vonható össze, az Antikvárium.hu időszakos akciói esetében nem használható fel kuponkód, ilyenkor ez a mező nem tölthető ki.
 • A kupon egy összegben egy alkalommal használható fel, nem bontható meg.
 • Egy megrendelés leadásánál egy kuponkód használható fel.
 • Amennyiben a megrendelés összege nagyobb, mint a kupon értéke, a kuponon található összeg ebből levonásra kerül.
 • Amennyiben a kupon értéke magasabb, mint a megrendelés összege, a megrendelés összege 0 Ft, a kupon maradvány értéke nem használható fel.
 • Az előjegyzett könyvekre kuponos kedvezmény nem vehető igénybe.